Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Ricks snöboll steg 2/3

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Gårdagens första steg satt som planerat, det tog sin tid för Tottenham att få med sig hörnor men i slutändan löste man spelet! Ikväll hoppar vi in på steg två och då satsar vi vår start insats + vinst från steg ett. Dagens två matcher har jag plockat ut från Allsvenskan och som jag nämnt tidigare sker spelen via William Hill, har du inget konto där sedan tidigare får du gärna supporta Marebros genom att klicka på den svarta fliken nedanför.

Malmö FF - AIK:
Ikväll var min första tanke att spela den raka ettan till 1.75, det kommer bli en otrolig tuff match där bägge lagen verkligen behöver gå för vinsten och magkänslan säger att Malmö i slutändan löser vinsten. Det är väldigt sällan man tappar poäng på hemmaplan men idag kan verkligen allt hända och jag väljer skippa 1x2 marknaden i sista sekund och istället fokusera på ett hörnspel som känns lite säkrare. Spelet är att Malmö få minst två hörnor mer än Djurgården till oddset 1.61!

Då vi ska spela på hörnor så kan vi börja rabbla upp lite statistik, Malmö har nu spelat 14 hemmamatcher i allsvenskan och man har löst spelet 11 gånger och majoriteten av gångerna VÄLDIGT enkelt. Man snittar 7.3 hörnor framåt samt får emot sig ynka 2.5 hörnor/match. Denna statistik är enbart för hemmamatcher i Allsvenskan!

AIK är inte riktigt något lag som får med sig många hörnor och kollar vi på statistiken så får man faktiskt fler hörnor EMOT sig än med sig. Man snittar 3.7 hörnor framåt samt 4.3 bakåt per match. På dessa 14 bortamatcher i Allsvenskan så har man enbart vunnit hörnspelet 4 gånger.

Djurgården - Örebro:
Ingen speciell motivering kring detta spel, en lågoddsare som vi tar med enbart för att höja upp oddset på vår snöboll då vi ska försöka ligga på totala 1.80-2.20 gånger pengarna. Djurgården är det enda laget som har allt i sina egna händer och gör man sitt i dem två sista omgångarna så kammar man hem guldet. Örebro har ingenting att spela om och ska vara chanslösa ikväll.

Bägge matcherna hittas i Svenska Allsvenskan med spelstopp 19:00. Det totala oddset landar på 1.87, lycka till!
 

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn