Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Brescia - Inter

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Dagens speltips hittar vi i Serie A mellan Brescia - Inter!

Brescia - Inter

Nykomlingen Brescia ligger på 18e plats och har ännu inte vunnit på hemmaplan. Enligt alla bookies så förväntas Brescia att få det tufft i Serie A men i slutändan så tror jag att man klarar sig i Serie A och hänger kvar. Man har några spännande spelare i truppen så som eftertraktade 19 årige Sandro Tonali som påminner väldigt mycket om Andrea Pirlo, både utseendemässigt men även in sitt spelsätt. Donnarumma som bombade in mål i Serie B (25 mål på 32 matcher) har redan mäktat med 4 mål i Serie A. Man har även kryddat truppen med ingen mindre än Mario Balotelli! Formen är inget vidare och laget kommer från en 3-1förlust borta mot Genoa. Man har 4 raka matcher utan vinst och ställs nu mot ett starkt Inter.

Inter ligger just nu en poäng bakom serieledande Juventus. Överaskande nog så tappade man poäng hemma mot Parma i en match som slutade 2-2. Man hade chansen att ta över serieledningen men tabbade sig helt enkelt. Tränaren Antonio Conte var nog inte så glad efter matchen och detta har nog spelarna fått känna av. Inter spelarna kommer att vara taggade idag och endast en vinst som gäller. Man har inte råd att tappa poäng i denna typ av matcher med tanke på hur sällan Juventus tappar poäng. Bortser man från matchen mot Parma senast så har Inter gjort det riktigt bra. Med sina 4 bortavinster så har man tagit full pott där.

I slutändan så är det en ganska stor klasskillnad mellan lagen och jag tror att Inter tar den längsta strået denna gång.

Speltips: Inter vinner
Odds: 1.52
Insats: 3,5/5 units
Spelstopp: Klockan 21:00

Rygga spelet hos bethard och få upp till 1000 kr extra att spela för

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn