Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare, snöboll

Ricks snöboll steg 3/3

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Då är vi äntligen inne på det sista steget och förhoppningsvis går vi hela vägen på första försöket! Insatsen vi lägger ikväll är vår start insats + vinsterna vi fått in från steg ett samt steg två, lycka till!

FC Barcelona - Valladolid:
På pappret har Barcelona riktig fin form med 6 raka vinster och 15/3 i målskillnad men personligen tycker jag att man inte kommit upp till sin standard form och kan betydligt mer, det spelmässiga lossnar ikväll?

Tabellmässigt ligger man på en andra plats med en match mindre spelad, en vinst ikväll och man tar över första platsen som överraskande nog Granada håller. På hemmaplan har man full pott, 4/4 vinster och hela 16 gjorda mål, ett snitt på 4 mål/match.

Valladolid var nära på åka ut förra året men lyckades att klara sig, detta år har man faktiskt överraskat med en åttonde plats. Spelmässigt har man varit ganska stabila bakåt men samtidigt gör man inga större väsen på offensiven, efter 10 spelade omgångar har man gjort 10 mål samt släppt in 9 mål.

Ikväll tror jag försvaret kollapsar, man har haft sitt flyt som många ''botten lag'' brukar ha i början av säsongen. Valladolid brukar även ha väldigt svårt mot Barcelona på bortaplan, senaste vinsten kom 1997 och finns inget som talar för en skräll idag, Barcelona har även haft tre dagars extra vila då deras senaste match blev uppskjuten.

På dem 14 senaste hemmamatcherna mot Valladolid så har Barcelona målskillnaden 35/6. Fortsätter hålla sitt målsnitt framåt även idag?

Everton - Watford:
Engelska ligacupen när Everton tar emot Watford, två lag med ganska skev form men här måste ändå hemmalaget vara rätt så stora favoriter att avancera. Svårt att veta exakt vilka spelare lagen väljer att ställa upp med men förhoppningsvis går man in för matchen då det trots allt är åttondelsfinal.

Ska vi kolla hur lagen presterat i Engelska Premier League så ser det inte bra ut, Everton ligger överraskande nog på 16:e plats medan Watford ligger sist. Watford har extremt stora problem med målskyttet, 5/21 i målskillnad efter 10 spelade omgångar och på bortaplan 2/13.

Finns liten kryssrisk på förhand men jag tror Everton löser det i slutändan, Watford är för dåliga just nu medan det är en tidsfråga innan det lossnar för Everton då man har ett starkt lag överlag.

Dagens sista steg landar på oddset 1.96 och matcherna hittas i England/Spanien med spelstopp 20:45. Lycka till!

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare, snöboll
Speltips

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn