Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dijon - PSG

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Speltips: Fredagens speltips hittar ni i Ligue 1 mellan Dijon - PSG!

Vi hittar Dijon längst ner i tabellen på 20e plats. Dem startar säsongen med 4 raka förluster men har ryckt upp sig på senare tid och är nog inte så lättslagna som tabellen vill påvisa. Stora problemet ligger i målskyttet då man har lite svårt att producera framåt och endast mäktat med 5 gjorda mål på 11 spelade matcher! Djion har faktiskt hållit nollan i dem tre senaste hemmamatcher men återigen gjort endast 1 mål på dem 4 senaste hemmamöten. Gör man inga mål så vinner man inte heller några matcher, det är en ganska enkel matematik och nu möter man giganten PSG som sprutar in mål!   

PSG hade gått länge med i princip alla anfallare på i sjukstugan men har på senare tid fått tillbaka samtliga (förutom Neymar) vilket har direkt märkt både i målproduktionen men också spelmässigt! PSG har inför detta möte 6 raka vinster (CL inkluderad) och har endast släppt in 1 mål. Laget har gjort hela 17 mål i dem 4 senaste matcher, både Mbappe och Icardi är i storform och tillsammans 12 av dessa 17 målen! Icardi verkar stortrivas i Paris har gjort mål i 5 raka matcher nu.

Det finns nog inget lag i Ligue 1 som kan stoppa PSG då dem helt enkelt spelar i en egen liga. All heder för Dijons defensiv men denna gång kommer de ha väldigt svårt att hålla tätt då det finns fler än en stjärna i PSG att hålla reda på! Lagen möttes vid 4 tillfällen under 2018-2019 där PSG vunnit samtliga med dessa siffror: 4-0, 4-0- 3-0 och 8-0!! Jag tror att Paris vinner detta ganska enkelt och testar handicap spelet!  

Speltips: PSG Asian Handicap -1.5
Odds: 1.60
Insats: 4.5/5 units
Spelstopp: Klockan 20:45

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 3000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn