Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Al Ain - Al Jazira

av Lisandro Mare| Fotboll, UAE - UAE Football League
Speltips: Kvällens match hittar vi i Förenade Arabemiraten när två offensiva lag drabbas samman, mot femte raka pregame vinsten?

Al Ain - Al Jazira Speltips:
En av våra favorit ligor men även favorit lag. Mot kvällen tar offensiva Al Ain emot Jazira och mycket talar för en målrik tillställning! Det har enbart spelats fem matcher på den nya säsongen och hemmalaget placerar sig på en 5:e plats, på dessa matcher har man fantastiska 17/8 i målskillnad, en målskillnad som innebär 5 mål/match!

Jazira ligger två poäng bakom dagens motståndare och även dem har en relativ fin målskillnad, 10/6 vilket ger oss strax över 3 mål/match i snitt.

Vårt spel ikväll kommer vara båda lagen gör mål + över 2.5 mål i matchen till oddset 1.66. Spelet har suttit i SJU raka hemmamatcher för Al Ain. För Jazira ser inte statistiken lika bra ut men samtidigt tillräckligt bra för att vi ska kliva in, spelet har suttit 6/10 senaste bortamatcherna.

Sist men inte minst är inbördes och där har spelet suttit 6/7 gånger när Al Ain spelat på hemmaplan med snittet 3.3 mål/match. På förhand är det en jämn match då raka ettan ligger på 2.50 medan tvåan ligger på 2.40. 2-2 match?

Speltips: BLGM + över 2.5 mål
Odds: 1.66
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 17:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn