Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Lille - Metz

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Speltips: Ikväll tar vi flyget till Frankrike och fokuserar på matchen mellan Lille - Metz. Klarar hemmalaget hålla sin fina hemmasvit eller lyckas Metz bryta sin kassa bortasvit?

Lille - Metz Speltips:
Franska ligan är vanligtvis ingen liga jag brukar fokusera på men när den raka ettan står på 1.58 så känns det som rätt tidpunkt att hoppa in! Lille har nu åkt ut Champions League och kan fokusera 100% på ligaspelet, att man åkte ut är egentligen ingen större skräll då man hamna i en riktig jobbig grupp med Ajax, Chelsea och Valencia.

Men i den Franska ligan så går det helt ok, 6:e plats med målskillnaden 18/3. Det som imponerar mest är självklart deras hemmaspel, överlag i Franska ligan har man enbart EN förlust på dem 15 senaste hemmamatcherna. Totalt imponerande 12 vinster, 2 kryss och 1 förlust. Offensiven går inte heller att klaga på, man är seriens bästa hemmalag med 14/4 i målskillnad efter 6 matcher. Sist men absolut inte minst: Lille har gjort minst två mål i varje hemmamatch denna säsong (i ligan).

Bortalaget Metz är nykomlingar och är direkt indragna i bottenstriden, 12 poäng på 12 matcher med målskillnaden 11/18. Bortaspelet imponerar inte heller för fem öre, efter 6 matcher har man enbart lyckats göra 2 mål samt släppt in 10.

På förhand känns detta som en ruskigt bra etta, finns inte så mycket som talar för Metz och ett offensivt skickligt Lille visar vart skåpet ska stå, 2-0?

Speltips: Lille vinst
Odds: 1.58
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 20:00

Rygga spelet hos bethard och få upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn