Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Juventus - Milan

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Serie A mellan Juventus - Milan!

Inter gick upp i serieledning igår efter att ha besegrad Verona och detta kan Juventus självklart inte tillåta då man har chansen att återta första platsen igen om man vinner dagens match. Juventus är obesegrade denna säsong och har full pott på hemmaplan. Man är extremt hemmastarka och för att ge er en liten inblick i hur överlägsna dem är så har jag plockat fram statistik på deras 77 senaste hemmamatcher i Serie A där man har vunnit hela 70 matcher, kryssat 5 och förlorat 2!!

Chiellini är långtidsskadat sedan tidigare, Ronaldo och De Ligt är tveksamma till spel men flera medier menar att båda kommer att starta. Oavsett vad så har Juventus ett slagkraftigt lag och överlägset bäst bänk i Serie A.

Milan har floppat ganska grovt denna säsong, man ligger på 13e plats och har redan förlorat 6/11 matcher. Milan har annars haft det väldigt svårt mot Juventus på senare tid och har förlorat dem 8 senaste inbördes möten. Jag kan inte se hur denna match ska sluta annorlunda. Juventus är för bra för Serie A och får man 1.50 på hemmaplan mot ett lag som Milan så ska man ta et alla dagar i veckan!

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1.50
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn