Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

AZ Alkmaar - FC Emmen

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Speltips: Lille lyckades inte riktigt göra jobbet igår men idag tar vi nya tag och jag är ganska övertygad att Alkmaar gör jobbet!

AZ Alkmaar – FC Emmen Speltips:
Ikväll tar serie tvåan Alkmaar emot Emmen på hemmaplan och här förväntar jag mig en ensidig matchbild med stor dominans från hemmalaget. Alkmaar har fått en väldigt bra inledning på säsongen och placerar sig på en andra plats efter 12 omgångar med målskillnaden 28/8. På hemmaplan har man varit väldigt stabila, både framåt men även bakåt med 16/5 i målskillnad efter 6 hemmamatcher.

Vårt spel ikväll kommer vara att Alkmaar vinner matchen med minst två målsmarginal, vilket man oftast gör när man väl vinner. Spelet har suttit i dem 7 senaste hemmavinsterna, hela 29 mål och enbart 3 insläppta! Detta innebär alltså strax över 4 mål/match för Alkmaar om vi koller på deras 7 senaste hemmavinster.

För Emmen så går det inte lika bra, man placerar sig på en 13:e plats och bortaspelet är under all kritik! Ligans sämsta bortalag och är faktiskt det enda laget som inte tagit en enda poäng. 5/5 förluster med 3/16 i målskillnad. Att man är dåliga på bortaplan och släpper in många mål är inte riktigt något nytt, förra säsongen hade man målskillnaden 18/41 på bortaplan.

Ska vi komma till en slutsats så känns detta som en bomb etta och frågan är bara med hur många mål Alkmaar vinner. Formen är stekhet med 4 raka vinster hemma/bortaplan där man även hållit nollan i samtliga. 5-0, 3-0, 4-0 och 6-0 har dem matcherna slutat, liknande siffror ikväll?

Speltips: AZ Alkmaar asian -1.5
Odds: 1.525
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 20:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn