Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Peterborough - Cambridge United

av Lisandro Mare| Fotboll, England - EFL Trophy
Speltips: Vårt hårda bett på Alkmaar gick som planerat sist och ikväll hoppar vi in med ännu ett hårt bett när Peterborough och Cambridge United drabbas samman. Peterborough fortsätter bomba på hemmaplan?

Peterborough - Cambridge United Speltips:
EFL trophy och på schemat har vi storfavoriterna Peterborough som ska ta emot Cambridge på hemmaplan och här är det klar fördel för hemmalaget. Innan vi går in på själva matchen så kan jag nämna spelförslagen jag plockat fram: Huvudspelet är Peterborough över 1.5 mål och sidospelet Peterborough över 2.5 mål.

Nu till lite information om lagen, Peterborough spelar i den Engelska League One och gör det väldigt bra, 3:e plats och är ligans offensivaste lag, både på hemmaplan men även på bortaplan! På dem 15 senaste hemmamatcherna överlag har man raden 11-3-1 och har gjort minst två mål i 12 av dessa 15 matcher. OBS majoriteten av dessa matcher är i League One, laget man möter ikväll ligger en division under! 

Dagens motståndare Cambridge ligger en division under dagens motståndare och gör inga större väsen efter sig, man ligger i mitten av tabellen efter 17 spelade omgångar och har hittills plockat 23 poäng. Förra året var man indragna i bottenstriden där man slutade på en 21:a plats och var ett av lagen som släppte in flest mål på bortaplan.

Nu är det ju cup match och gruppspel mellan totalt fyra lag. Det har spelats två matcher och Peterborough toppar med 6 poäng medan Cambridge ligger sist med 1 poäng. Chansen att man avancerar är inte så stor och tveksamt om man lägger allt för mycket fokus här vilket gynnar oss ännu mer. Vi går in hårt på det förstnämnda spelet och sedan lägger minimalt bett på sidospelet.

Speltips ett: Peterborough över 1.5 mål
Odds: 1.42
Insats: 4/5 Units

Speltips två: Peterborough över 2.5 mål (sidospel)
Odds: 2.43
Insats: 1/5 Units
Spelstopp: 20:30

Rygga spelet hos Leovegas och få upp till 3000 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn