Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Leicester - Everton

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Engelska Premier League mellan Leicester - Everton!

Leicester – Everton

Leicester ser riktigt starka ut för dagen och har hittills gjort en väldigt fin säsong! Så har långt inne på säsongen var det nog inte så många som trodde att dem skulle ha lika många poäng som Manchester City och dessutom med en match mindre spelad! Laget har 5 raka vinster och i dem 4 sista har man både hållit nollan och vunnit matcherna med minst 2 måls marginal! På hemmaplan är man ännu obesegrade och har raden 5-1-0 samt 143 i målskillnad!

Trots en intressant trupp så har Everton inte kommit upp i normal standard. Laget ligger oväntad precis ovanför nedflyttningsstrecket och man får inte spelet att stämma riktigt. Efter 1-1 mot Tottenham och 2-1 mot Southampton så trodde man att nu lossnar det men så går man och gör säsongens sämsta insats! Man torskar på hemmaplan mot Norwich City som inte hade en enda vinst på bortaplan och enbart gjort 1 mål på hela säsongen!!

Leicester är klassen bättre än Everton just nu, man har flera vinster i ryggen, fördel av hemmaplan och bra harmoni i truppen! Om inte Everton får några superkrafton från ingenstans så bör Leicester plocka alla tre poängen här och kickar ner Man City från andra platsen i tabellen.

Speltips: Leicester vinner
Odds: 1.66
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 17:30

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 3000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn