Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Royal Pari - San Jose

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Clausura
Speltips: Igår fick vi in ett fint kortspel i FB gruppen då tiden tyvärr inte fanns för en riktig rek på hemsidan. Inför natten har jag plockat fram fyra olika spelförslag i matchen mellan Royal Pari och San Jose, lycka till!

Royal Pari - San Jose Speltips:
Då var det återigen dags för en Boliviansk rek, ni som varit med under en längre period är nog medvetna att vi har helt klart högst winrate i denna fantastiska liga! Matchen börjar inatt klockan 00:30 och innan vi går in på själva matchen vill jag nämna några saker: Jag har plockat fram fyra olika spelförslag, det är dem spelen jag personligen tycker är mest lockande. Ni avgör själva om ni vill köra alla spel eller helt enkelt plocka ut 1-2 som ni tycker ser bäst ut, finns absolut inga garantier men spelar Jose som man brukar göra, ja då kan mycket väl varenda spel sitta! Punkt två som jag ville nämna: INGET av dessa spel baseras på statistik, jag kommer skriva statistik för varje spel men det gör jag enbart så dem som kanske inte har någon vidare koll på denna match är medvetna hur statistiken ser ut, jag personligen går 100% efter hur lagen brukar spela och hur jag jag tror matchbilden kommer utspela sig.

Nu vidare till själva spelförslagen och sedan kommer statistiken. San Jose över 1.5 mål till oddset 2.20. San Jose vinner minst en halvlek till oddset 1.83. San Jose gör mål första halvlek till oddset 2 och sist men inte minst. Mål innan matchminut 26 till oddset 1.83!

San Jose över 1.5 mål @2.20
Detta spel har suttit i 7 av dem 10 senaste matcherna man spelat. På bortaplan har man hunnit spela 9 matcher och man snittar exakt 2 mål/match. Överlag hemma/bortaplan så snittar man runt 2.5 mål/match!

San Jose vinner minst en halvlek @1.83
Att vinna antingen första eller andra halvlek har man gjort i 8 av dem 11 senaste matcherna, att få oddset 1.83 är hyfsat lockande då man är det bättre laget i grund och botten, enda nackdelen: Man spelar på bortaplan.

San Jose gör mål första halvlek @2
Detta spel till två gånger pengarna har man löst i 8 av dem 10 senaste matcherna vilket gör det väldigt spelvärt, man har löst spelet i 5 av dem 6 senaste bortamatcherna där man gjort totalt 10 mål. Royal Pari har släppt in mål första halvlek i 5 av dem 6 senaste matcherna!

Mål innan minut 26 @1.83
Tidiga mål i den Bolivianska ligan är ingen större skräll, oftast brukar dem komma väldigt tidigt då majoriteten av lagen har full fokus på offensiven och mindre fokus på defensiven, speciellt San Jose. Spelet har suttit 10 av dem 13 senaste matcherna för San Jose samt 7 av dem 9 senaste matcherna för Royal Pari.

Inbördes:
Dessa lag har mött varandra totalt 7 gånger och det under 2018-2019 så inga gamla matcher från 19 talet. San Jose har ännu inte förlorat, 5 vinster och 2 kryss. Värt att notera: San Jose har hittat nätet redan i första halvlek 6 av dessa 7 inbördes.

Carlos Saucedo:
Sist men absolut inte minst, lagets skyttekung Saucedo fortsätter briljera, förra matchen var faktiskt hans 100:e match i San Jose tröjan och självklart fick han även göra mål, sitt 77:e mål i den blåvita tröjan. Saucedo vann skytteligan förra året och leder även detta år med sina 13 mål. I sin karriär har han spelat totalt 243 matcher och gjort 166 mål vilket är sjukt fint snitt, fin form på karln också då han gjort 5 mål dem 4 senaste ligamatcherna. Att ålder är en siffra har han bevisat, han kanske inte spelar i världens bästa liga men att vara 40 år och göra så bra ifrån sig är starkt, väldigt starkt!

OBS: Han spela sist och är inte avstängd eller dylikt, har inte hittat någon information att han skulle missa denna match, mycket av våra spel baseras på just honom och jag förväntar mig att han är tillgänglig.

Min personliga åsikt:
Ovanför fick ni lite statistik på respektive spel och jag tänkte även skriva lite kortfattat hur jag tänker. Jag har följt San Jose ganska intensivt senaste 3 säsongerna, jag skulle nog kunna säga att man är laget som spelar mest offensivt om vi enbart kollar hur sjäva matchbilden ser ut och inte statistiken. Inte för att det är något fel på statistiken, 41 mål på 17 matcher är helt klart godkänt. Punkt två: Man ÄR det bättre laget på pappret och man är det bättre laget på planen och trots det är man inte favoriter att vinna matchen, 2.70 på tvåan och 2.15 på ettan.

Oddset är ingenting som chockar mig då denna liga är väldigt hemmabetonad, det är egentligen det enda som talar för Royal Pari inatt. Ska man försöka bevisa genom statistiken att San Jose är det bättre laget så kan man faktiskt enkelt göra det. Idag ger den raka ettan 2.15 och tvåan ger 2.70. När dem möttes sist och Jose hade fördel på hemmaplan (Augusti) så gav ettan 1.20 och tvåan 9.50, och innan dess (April) 1.22 på ettan och 13 i odds på tvåan.

Rekommenderade insatser:
Spel ett: 2/5 Units
Spel två: 3/5 Units
Spel tre: 2/5 Units
Spel fyra: 3/5 Units
Glöm inte att matchen startar inatt klockan 00.30, lycka till!

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn