Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Nimes - Lyon

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Fredagens speltips hittar ni i franska ligan mellan Nimes - Lyon!

Nimes - Lyon
Nimes ligger näst sist i tabellen och åkte på storstryk i senaste matchen då man förlorade på bortaplan mot Bordeaux med hela 6-0!! Formen är inget vidare och man har inte vunnit något av dem 9 senaste matcher. Men om man spelar hemma eller borta skiljer sig ganska ofta bland dem flesta franska lagen. På hemmaplan har Nimes 2-2-2 samt 7-5 i målskillnad. Nimes är inne på sin andra säsong i Lique 1 och om vi kollar på alla hemmamatcher kombinerade så har man förlorat en enda gång med mer än 1 boll och det var förra säsongen i sin andra hemmamatch mot PSG som vann med 4-2 där Cavani punkterade matchen på övertid! Man har totalt 7 förluster på 25 hemmamatcher.

Lyon hade en riktig tung period ett tag och hade väldigt svårt att vinna, man gick i 8 raka matcher utan att vinna och det är verkligen inte ett Lyon som man känner igen. Dock har man vaknat till liv något och vinsterna börjat trilla in med jämna mellanrum. Man förlorade senast hemma mot Lille (med all rätt) och nu ligger man i mitten av tabellen. Lyon har släppt in mål i 7 raka borta matcher (2 mål i 4 av matcherna).

Det vi måste ha i åtanken är att Lyon har en väldigt tuff Champions League match bara 4 dagar efter mötet mot Nimes. Man möter ett starkt Leipzig som behöver hålla en poäng för att vinna gruppen och ta sig vidare medans Lyon behöver förmodligen vinna matchen om man nu vill ha saker i sina egna händer. Jag tror att all fokus kommer att ligga på Champions League mötet och ingen onödig energi ska slösas.

Jag tror att Nimes har en fin chans till att plocka poäng här men skulle Lyon vinna matchen så lär man inte göra det med mer än uddamålet och då får vi tillbaka hela insatsen!

Speltips: Nimes Asian handicap +1
Odds: 1.57
Insats: 3.5/5 units
Spelstopp: Fredag Klockan 20:45

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn