Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Hörnspel i Premier League

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Vi avslutar gårdagen med ännu en grön bock, och jag gratulerar ännu en gång alla som hakade på! 2/2 sitter, och ikväll går vi för mer. Vi stannar kvar i England och Premier League, där Arsenals hemmamatch mot Brighton står på listan!

Dagens speltips - Arsenal VS Brighton:
Arsenal har på papper det bättre laget här, utan tvekan. Däremot har man inte lyckats få till det där lilla extra på sistone. Man har inte lyckats vinna på hela sex raka ligamatcher, och tillslut blev manager Emery sparkad. Detta ledde till att Ljungberg tillfälligt tagit över, och från vad vi såg i hans premiär som huvudcoach mot Norwich var det ingen övertygelse. Självklart en tuff uppgift för honom, och det skapar en oundviklig oro i truppen.

Ikväll ställs man istället på hemmaplan, och gästas av Brighton. Ett lag som heller inte riktigt visat några framfötter resultatmässigt. Däremot står man alltid emot bra. Det finns en glöd i laget och en vilja att vinna. Trots att man inte lyckats få med sig några fina resultat är man inte allt för långt därifrån. Jag tror att Brighton kommer att ställa till med några bekymmer för Arsenal. Ett hörnspel på gästerna känns därför givet. Vid varje match man hamnat i underläge lyckas de alltid med att få till press tillräckligt bra för att få skjuta hörnor. 

Kvällens huvudspel kommer att ligga på Brighton att göra minst 4 hörnor. Däremot spelar jag även ett sidospel på Aubameyang att göra minst ett mål i matchen. När Auba väl spelar finns det alltid ett stort hot för alla motstånd. 10 mål gjorda efter 14 matcher spelade i ligan, och ikväll finns risk för ett målkalas. Huvudstraffläggaren för Arsenal är för tillfället just Aubameyang, vilket också är en trygg punkt till detta spel.

Jag önskar alla er som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du inte har råd att förlora. Peace!

Bet 1 (Main bet): Brighton O3.5 Corners
Odds: @1.68
Stake: 6/10 Units
Starts: 21.15 CET

Bet 2 (Extra bet): Aubameyang to score
Odds: @1.78
Stake: 4/10 Units

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn