Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällsmacka i Spanien - Barcelona VS Mallorca

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Gårdagens italienska spel gick rakt ner i soptunnan tyvärr, då inget av lagen ens lyckas näta. Tråkig match med tråkigt resultat. Totalt oväntat från min sida, och det finns inget annat vi kan göra än att hoppa upp på hästen igen! Ikväll möts vi nere i Spaniens La Liga, där Barcelona är i fokus!

Dagens Speltips - Barcelona VS Mallorca:
Barcelona står på trygg hemmamark i Camp Nou, med ett osäkert Mallorca på besök. Jag finner inget annat än en bekväm hemmaseger för jättarna, som verkligen behöver poängen för att fortsätta kämpa emot rivalerna Real Madrid, som placeras på samma poäng med sämre målskillnad. Ikväll gäller det att trycka framåt och att hålla igen bakåt! Detta är något man lyckats någorlunda med på just hemmaplan, där man efter hela 25 nätade bollar endast släppt in sju bakåt denna säsong.

Mallorca däremot. Ett mindre stabilt lag, som spelar som yra höns på bortaplan än så länge. Efter sex bortamatcher har man bara lyckats näta tre gånger, och släppt in hela 14. Katastrofal statistik, som man behöver ändra på. I ett möte som detta är det dock lättare sagt än gjort. Barcelona känner sig varma i kläderna och är redo på en stabil seger här.

Att Barcelona vinner matchen utan att släppa in ett mål är vad jag valt att spela på ikväll. Ett spel jag tror på något enormt, med stor tyngd i just Mallorcas form, statistik och hur de spelar ute på planen. 

Bet: Barcelona vinner utan att släppa in mål
Odds: @1.75
Stake: 7/10 Units
Starts: 21.00 CET

Stort lycka till vid rygg. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du inte har råd att förlora. Peace!

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn