Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Cardiff - Barnsley

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Champions mellan ett hemmastarkt Cardiff och ett Barnsley som äntligen vann senaste efter 17 raka utan någon vinst!

Cardiff - Barnsley
Cardiff räckte inte riktigt till i Premier League förra säsongen och åkte ner till Championship. Just nu ligger man på 10e plats och siktet är inställd på en återkomst till finrummen. Vid en vinst idag så har man möjlighet att avancera bland topp 6 laget vilket är inom ramen för kvalplatser till Premier League. På hemmaplan brukar Cardiff i princip alltid vara svårslagna och denna säsong så har man endast förlorat en hemmamatch som kom mot topplaget Bristol City. 6-2-1 samt 15-7 i målskillnad på Cardiff City stadium talar sitt tydliga språk. Cardiff tog sin första bortavinst senast mot ett svårslaget Nottingham och nu har man två raka vinster inför dagens match.

Barnsley startade säsongen med att vinna premiärmatchen hemma mot Fulham med 1-0 men efter det så behövde man 18 matcher till innan man kunde vinna igen, segern kom mot Hull i senaste matchen som slutade med 3-1. Barnsley ligger sist i tabellen och urusel bortastatistik! 0-2-7 och 6-18 i målskillnad!

Cardiff har nu chansen att knappa in på topplagen och lär inte släppa taget om matchen. 1.75 på Cardiff i det här läget känns ganska fint!

Speltips: Cardiff vinner
Odds: 1.75
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn