Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Thun - St. Gallen

av Lisandro Mare| Fotboll, Schweiz - Super League
Speltips: Cardiff gjorde det lite onödigt spännande igår men löste det till slut på övertid! Nu fortsätter vi segertåget och landar i Schweiz där vi får ett väldigt fint odds!

Thun ligger sist i tabellen och har fortfarande inte vunnit på hemmaplan. Hemmastatistiken ser ut på följande sätt 0-2-6 och 5-17 i målskillnad. Det är väldigt mycket som talar emot Thun idag, laget har totalt gjort ett enda mål på dem 6 senaste hemmamatcher. Man har släppt in i snitt 2,63 mål per match i dem 8 senaste. Under dem 5 senaste månaderna har man mött St. Gallen vid två tillfällen och förlorat stort i båda matcherna där den ena slutade med 1-5 och den andra med 0-4!

St. Gallen ligger på 3e plats och har bara en poäng upp till tvåan Basel. Laget fick en dålig start på säsongen men tog sig samman och har faktiskt levererat. Man har vunnit 9/11 senaste, kryssat 1 och förlorat 1. Förlusten kom borta mot serie ettan Young Boys i en väldig svängig match som slutade med 4-3. St. Gallens offensiv har varit grym på senare tid och gör sällan mindre än 3 mål per match!

Speltips: St. Gallen vinner
Odds: 1.90
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn