Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Matchstart 15.00 - Aston Villa VS Leicester City

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Det är dags att sätta en positiv stämpel på vecka 49, och avsluta veckan på gröna noter. På schemat idag har vi Premier League-mötet mellan Aston villa och Leicester City.

Dagens Speltips - Aston Villa VS Leicester City:
Som de allra flesta redan vet har Leicester förvånat ganska regält i årets säsong av Premier League. Andra platsen styrs av Rodgers, som i veckan fått förlänga sitt kontrakt ytterligare några år på grund av sin framgång. Målet för managern är alltså att röra runt lite i grytan hos de stora makterna som Liverpool, Man City osv. Minst sagt en framgångsrik historia för coachen, då han och sitt Leicester placeras på andra plats i tabellen med tre poäng och en match till godo från Man City. Matcher som dessa, mot lag längre ner i tabellen, är absolut superviktiga för Leicester att plocka tre poäng ifrån.

Aston Villa kämpar strax ovanför nedflyttningsplatserna, och behöver lika så dessa tre poäng. Tuffare blir det dock mot ett supertaggat gästlag. Mittfältaren Jack Grealish, lagets tyngdpunkt, behhöver idag visa sina bästa sidor och lite till. Jag har svårt att tro att Villa faktiskt lyckas plocka poäng här, och ännu svårare att få med sig alla tre.

Ett öga bör självklart hållas på superstjärnan Jamie Vardy, som för Leicester gjort hela 14 mål denna säsongen. Nätat har han gjort i sina sju senaste ligamatcher, och inget verkar kunna stoppa engelsmannen. Idag tror jag att han kommer att fortsätta denna streak med mål, och nätar åtminstone en gång för sitt lag. 32åringen står även som första straffläggare, vilket gör spelet ännu lite tryggare. Det ska krävas mycket för Villa om man vill stoppa honom...

Dagens spel kommer att kombineras till en dubbel i matchen, med hjälp av en Bet Builder (spelbyggare). Att Jamie Vardy gör minst ett mål i matchen kombineras med ett underspel. Att matchen slutar med under 6 mål finner jag trovärdigt.

Bet: Jamie Vardy målskytt + U5.5 mål i matchen
Odds: @2.10
Stake: 5/10 Units
Starts: 15.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du inte har råd att förlora. Peace

Spela här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn