Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

SV - Meppen - Preussen munster

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - 3. Liga
Speltips: Igår hittade vi ett fint överodds på St. Gallen som dessutom vann ganska enkelt med 4-1! Idag drar vidare med segertåget ändra ner till Tysklands division 3 ligan.

SV Meppen – Preussen Munster
Meppen ligger på 12e plats medans vi hittar Preussen Munster näst sist i tabellen och som fortfarande inte vunnit någon bortamatch. Dock kommer vi inte köra några raka spel och istället siktar in oss på båda lagen gör mål.

Båda lagen har ett högt målsnitt i sina matcher, Meppen har ett snitt på 3.41 mål/match medans Preussen har ett snitt 3.65 mål/match. Spelet har suttit i 10/11 senaste matcher för Meppen vilket talar för vårt spel. Samma spel har suttit för Preussen i dem 10 senaste matcherna! 4 senaste bortamatcher för Preussen har slutat med 2-2, 2-2, 3-2 och 4-2!

Preussen måste börja vinna även på bortaplan för att kunna rädda sig kvar och det är mot nedre halvan man måste gå för det. Enda problemet är att försvarsspelet är riktigt dålig och man släpper in alldeles för många mål. Offensiven är inget fel på och här tror jag att dem kommer att göra minst ett med tanke på inställningen om 3 poäng men tror även att dem inte kan hålla igen och därmed valet av mitt spel.  

Speltips: Båda lagen gör mål / JA
Odds: 1.50
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 19:00

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn