Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Chelsea - Lille

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Speltips: Även igår satt speltipset i tyska division 3 matchen och denna gång ta vi med segertåget och beger oss till Champions League.

Chelsea - Lille
Sista omgången i gruppspelet och tabellen ser ut på följande sätt, Ajax 10 poäng, Valencia 8, Chelsea 8 och lille 1. Med andra ord en måste match för Chelsea men är väldigt beroende av Ajax för att ta sig vidare då inbördesmöten spelar in och Valencia har de övertaget på Chelsea. Eftersom Ajax behöver bara kryss så kan inte Chelsea räkna med att dem går för vinst men det räcker som sagt med att Ajax kryssar och Chelsea vinner för att ta sig vidare från gruppen.

Lille är helt uträknade och har ingenting att spela om. 1 kryss och 4 förluster samt 3-12 i målskillnad har det blivit i årets Champions League. Man kommer förmodligen inte lägga något större krut i dagens match då man möter ett svårslaget Montpellier till helgen och behöver vara på hugget för att göra en bra match. Efter det har man även en väldigt tuff  bortamatch mot ett väldigt hemmastarkt Monaco. Helt meningslöst att gå in för kung och fosterland i dagens möte mot Chelsea och gör sig smartast i att vila upp sig inför kommande matcher.

Chelsea har fördel av hemmaplan, är mer motiverade och möter ett lag som inte har något att spela om. Man kommer pusha på för vinst direkt från start och tror inte att man drar ner på tempot vid ledning utan man kommer försöka punktera för att inte riskerar något slumpmål. Chelsea bör vinna med mer än 1 mål!

Speltips: Chelsea Asian -1.5
Odds: 1.68
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 21:00

Missa inte heller veckans VIP, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn