Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Två guldklimpar - Champions League

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Tiden går snabbt och det är redan dags för Champions League! Sista omgången för samtliga lag, och för vissa är detta vinna eller försvinna. Jag har hittat två guldklimpar inför kvällens bravader, följ med!

Dagens Speltips (1) - Borussia Dortmund VS Slavia Prague:
Dortmund placeras trea i grupp F, med samma poäng som ovanstående Inter. Med lika många insläppta och tre färre gjorda mål behövs här en vinst med helst flera mål för att avancera vidare till de sista 16 lagen i Champions League. En Europa League sluspelsplats är inget man siktar på inte.

Dortmund har utan tvekan den bättre avslutande omgången här i gruppen, då Inter ställs mot ledarna Barcelona. Vad det har sett ut har hemmalaget lyckats vakna till i deras senaste matcher, där man vinner borta mot Hertha och en väldigt komfortabel seger mot Fortuna Dusseldorf på hemmaplan. I en vinna eller försvinna match som denna, måste man visa sina framfötter. Slavia Prague har dessutom inget att spela för här. Bortaplan plus att man inte vill riskera någon av sina starkaste spelares hälsa i en obetydlig match. 

Jag tror på en målrik match med mycket tryck framåt för Dortmund, och kommer därför att spela på den asiatiska handikappsmarknaden. Dortmund -1.25, där halva insatsen går tillbaka vid vinst med endast ett mål.

Bet: Dortmund -1.25 AH
Odds: @1.68
Stake: 7/10 Units
Starts: 21.00

 

Dagens Andra Speltips - Chelsea VS Lille:
Som Lisandro redan presenterat för er, är detta en väldigt viktig match för London-laget, och en allt mindre viktig match för franska Lille. Här behöver Chelsea tre poäng och en bättre målskillnad för att avancera till de sista 16. Man vet att Valencia står mot ett tufft Ajax och att möjligheten till avancemang är mer än bra. OM man lyckas hålla sina nerver i schack.

Lille, som ändå hittat form och stabilitet i försvaret det senaste, behöver här egentligen inte lösa några poäng för egen del. Man löser 1-0 segrar mot Dijon, Lyon samt Brest i de senaste tre matcherna spelade, och med en viktig match i ligan redan på fredag kan det behövas några roteringar här. Endast ett poäng i grupp H, och inget hopp om Europa League slutspel. Ögonen är definitivt riktade mot franska Ligue 1 och inte här.

Chelsea kommer att ställa upp med en offensiv elva, där en självklarhet på toppen är Tammy Abraham. En pålitlig målskytt som tagit hand om Eden Hazards position väl. En trovärdig laguppställning som 4-2-3-1 med just Tammy uppe på anfallet kommer att leda till minst ett mål för engelsmannen. Ikväll behövs det mål, och vem bättre än just Abraham till det uppdraget?

Bet: Tammy Abraham to score
Odds: @1.70
Stake: 5/10 Units
Starts: 21.00

 

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till! Kom ihåg att aldrig spela med pengar du inte har råd att förlora.

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn