Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Europa League - Godispåse

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Ikväll har jag plockat ihop en hel godispåse med härliga spel! Välj fritt vad du känner dig bekväm med att rygga, så önskar jag oss alla lycka till!

Speltips - Rennes VS Lazio:
Kvällens första spel där Rennes står som värdar för gästerna Lazio. Ett Rennes var fackla och hopp om avancemang släcktes för länge sedan. Nu bör ögonen ha sin fokus i Ligue 1, och inte här. Rotering är ett mycket möjligt alternativ här.

Lazio står däremot helt på andra sidan. Här är det en måste match för gästerna att vinna om man vill ha en möjlighet till avancemang. Rumänien s Cluj sitter på tre poäng ovan Lazio, och har för tillfället säkrat den andra avancemang-platsen. Om Celtic (gruppens ledare) däremot vinner matchen mot Cluj har Lazio en chans till platsen. Därför måste man alltså ta hem alla tre poäng ikväll.

Bet: Lazio vinner matchen
Odds: @1.80
Stake: 5/10 Units
Starts: 18.55

Speltips - Dubbel - Getafe VS Krasnodar + Dynamo Kiev VS Lugano:
Vi börjar men matchen mellan spanska Getafe och ryska Krasnodar. En match som innebär vinn eller försvinn för framförallt Krasnodar. Båda placeras med nio poäng på en delad andra plats, men den bättre målskillnaden för Getafe gör att just de sitter på avancemang-positionen för tillfället. Detta innebär att Krasnodar måste gasa på för att kunna gå vidare från gruppspelet. Getafe måste alltså endast försvara sig igenom matchen, och jag tror att oavsett hur matchbilden ser ut kommer Krasnodar att lösa ganska många anfall. Anfall som även kommer att leda till hörnor. Ö2.5 hörnor för Krasnodar ska inte vara för mycket begärt!

Andra matchen, mellan Dynamo Kiev och Lugano, lär inte bli lika spännande historia i dock. Här ska det inte vara några bekymmer för Kiev att plocka tre starka poäng. Något som man även behöver något enormt mycket. Köpenhamn och Malmö placeras ovan en själva, och med tre poäng har man stor chans till att plocka en utav deras platsen för avancemang. Försäkring om avancemang skulle vara om man vinner med flera mål, vilket självklart står på agendan för Kiev ikväll. Lugano har inget att spela för, och på bortaplan mot ett bättre lag blir det ingen supermatch direkt.

Bet: Krasnodar Ö2.5 Hörnor + Dynamo Kiev -1.0 AH
Odds: @1.79
Stake: 6/10 Units
Starts: 18.55

Speltips - Dubbel - Rangers VS Young Boys + Borussia M´gladbach VS Basaksehir:
Kvällens andra dubbel, med start 21.00 ikväll, startar med matchen mellan skottska Rangers och schweiziska Young Boys. Ännu en tight grupp, där Rangers toppar med åtta poäng. Porto och Young Boys är strax där under, med sju poäng. Young Boys missar dock avancemang-platsen och behöver här trycka på regält för att nå den. En vinst är självkalrt optimal, men Rangers kommer att försvara starkt, då deras plats även den är i riskzonen vid förlust här. Jag tror att Young Boys löser ett gäng bra anfall och styr rätt mycket spel in mot andra halvan av matchen, och därför kommer jag spela på hörnor här.

Andra matchen, mellan Borussia M´gladbach och Basaksehir då. Liknande historia här tabellmässigt. Gladbach toppar gruppen med sina åtta poäng, med Roma på samma poäng som knäpper andraplatsen. Basaksehir hamnar strax där under med sju poäng, och behöver ikväll alltså en vinst för avancemang. Att man har krutet för att ta ner ett oerhört starkt Gladbach tvivlar jag dock på. Jag tror att tyskarna plockar hem en ganska stabil vinst här ikväll, för att säkra sin plats till avancemang.

Bet: Young Boys Ö2.5 Hörnor + Borussia M´gladbach vinst
Odds: @1.70
Stake: 6/10 Units
Starts: 21.00

Speltips - FC Porto VS Feyenoord:
Kvällens sista spel för min del. Här fokuserar vi på matchen mellan FC Porto och Feyenoord. En intressant och väldigt avgörande match för båda lagen. Här lär det bli bra action, med mycket spel åt båda håll. Oddset ligger väldigt lågt på hemmalaget, och jag kommer därför att välja Feyenoords sida en smula. De bör inte bli borträknade här. Senast vann de med hela 2-0 mot just Porto. Tabellmässigt räcker det med att spela lika för Porto, Men man vet ej hur matchen mellan resterande lag i gruppen slutar, och därför vore en rak vinst allra bäst. Feyenoord har inget här att förlora, och kommer därför att spänna upp laget en aning för att försöka ösa in några bollar i nätet. Jag tror att Feyenoord kommer ha mer boll än vad oddsen säger, och att hörnor skapas känns väldigt rimligt.

Bet: Feyenoord Ö3.5 Hörnor
Odds: @1.90
Stake: 5/10 Units
Starts: 21.00

Rygga spelen här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn