Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Athletic Bilbao - Eibar

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Bilbao åkte på en nit senast borta mot Real Betis där Joaquin imponerade och stod för en Hattrick efter 2 minuter spel! Men på hemmaplan är man ett helt annat lag och gästas nu av formsvaga Eibar!

Athletic Bilbao - Eibar
Bilbao ligger på 6e plats och är helt klart med i racet bland topp 4. Bilbao är ruggigt starka i sin hemma arena San Mames Barria där man endast förlorat i ligan 1 match på dem 22 senaste samt hållit nollan i 12 av matcherna. Säsongens hemmafacit ser ut å följande sätt 6-1-1 och 13-3 i målskillnad. Trots att man åkte på en förlust med 3-2 senast borta mot Real Betis där Joaquin stod för en hattrick efter 20 spelade minuter så är man ändå i ganska bra form, innan dess hade man 5 raka utan förlust där man vann 4 av dem.

Eibar ligger på 16e plats och är inte alls bra för dagen. Laget har 4 raka förluster och 1-11 i målskillnad! Lagen möttes nyligen i en träningsmatch som man förlorade med 4-1!

Jag tror att Bilbao ta detta ganska enkelt, man är som sagt grymt starka på hemmaplan och det är inte många lag som kommer hit och plockar poäng. Med tanke på bådas dags form så sätter jag ett maxbet på detta spel!

Speltips: Athletic Bilbao vinner
Odds: 1.70
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 18:30

Missa inte heller veckans VIP, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn