Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Liverpool - Watford

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Klopp har signat ett nytt kontrakt och det kommer han fira med en kross när man tar emot bottenlaget Watford på hemmaplan

Liverpool - Watford Speltips:
En kort motivering då matchen börjar om ca en timme! Klockan 13:30 är det dags för första Premier League matchen när otroligt starka Liverpool tar emot Watford på Anfield.

Ett Liverpool som krossar allt som kommer i deras väg, man toppar serien redan nu med hela 8 poäng före Leicester samt 14 poäng före Manchester City.

På hemmaplan gör man det helt ok om man säger så, 8 matcher har resulterat i 8 vinster med målskillnaden 24/9. Överlag har man hunnit spela 16 matcher, otroliga 15 vinster och 1 kryss! Jag är övertygad att man vill förlänga sin svit där man just nu har 48 raka hemmamatcher utan förlust i PL!

När säsongen startar så förväntade jag mig betydligt mer utav Watford och varje vecka tänker jag ''Nu vänder det, nu vänder det'' eftersom man faktiskt har ett rätt så bra lag på pappret men det vägrar vända och det kommer inte göra det idag, inte borta mot ett av världens bästa klubblag, som dessutom har toppform!

Överlag har Watford vunnit 1 av dem 11 senaste matcherna på hemma/bortaplan och ligger SIST. Totalt 9 mål gjorda framåt samt 30 insläppta, får det tufft idag!

Speltips: Liverpool Asian -1.5
Odds: 1.55
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 13:30

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn