Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Italiensk comeback - Cagliari VS Lazio

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Precis som titeln säger är det dags för en comeback idag. Tråkiga resultat från de senaste spelen, vilket jag tänker ändra på idag!

Dagens Speltips - Cagliari VS Lazio:
Mycket riktigt. Två lag med var sin otroligt bra form, där det kommer bli en riktigt härlig kamp ikväll. Med Lazio på tredje plats i ligan, som nyligen vann med hela 3-1 mot Juventus på hemmaplan, och har vunnit hela sju raka ligamatcher. Dessa ställs mot ett starkt Cagliari som inte förlorat en match på hela 12 ligamatcher. Som sagt två lag i bra form, där poängen spelar bra stor roll i toppen.

Cagliari spelar högintressant fotboll för tillfället, med bra fart i spelet framåt. Senaste matcherna slutar 2-2 (Sassuolo), 4-3 (Sampdoria), 2-2 (Lecce) och 5-2 (Fiorentina). Målrika matcher med en otrolig fart i. Ikväll väntas något liknande från hemmalaget. Man måste fortsätta med detta tempo för att lyckas hålla sig kvar uppe på femte plats eller bättre. Håll ett extra öga på anfallaren Joao Pedro under matchen, som jag tror är lagom taggad på att näta här. Även kändisen Radja Nainggolan har lyckats lösa ett par baljor än så länge.

Lazio, har inte riktigt råd att börja tappa poäng. Man åkte i veckan ut ur Europa League, något man inte riktigt hade förväntat sig. Ledsna miner, ja, men nu står ens ligaspel i fokus. Även Lazio spelar en väldigt målrik fotboll. Över 2.5 mål har suttit i hela 10/10 senaste ligamatcher för Lazio, och 12 av de 15 spelade totalt. Ikväll lär inte bli några undantag, då båda dessa lag har starka offensiv, där man väljer att lägga sin fokus. Läckor finns i båda lagens försvar, vilket kommer att uttnyttjas här. Över 2.5 mål i matchen klickas hem!

Bet: Över 2.5 mål
Odds: @1.53
Stake: 6/10 Units
Starts: 20.45 CET

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn