Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

West Bromwich - Middlesbrough

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Dagens speltips hittar ni i engelska Championship mellan West Bromwich - Middlesbrough.

West Bromwich - Middlesbrough
West Bromwich har hittills gjort en riktigt bra säsong och leder ligan välförtjänt med raden 14-9-1! På hemmaplan är man fortfarande obesegrade och dessutom gjort 29 mål på dem 11 matcherna man har spelat (ett snitt på 2.63 mål/match). Man tappade på övertid senast i 1-1 matchen som man spelade borta mot bottenlaget Barnsley som numera vaknat till liv. Formen har annars varit ganska bra och det finns inget att klaga på förutom skadan på viktiga mittfältaren Grady som står utanför truppen idag.

Middlesbrough ligger på 19e plats och är tillsammans med Wigan enda lagen som fortfarande inte vunnit på bortaplan denna säsong! Man hade en ganska lång svacka med 10 raka matcher utan någon vinst men har ryckt upp sig något och faktiskt vunnit 4/7 senaste matcherna! Men dessa kom som sagt på hemmaplan och samtliga mot bottenlag. Middlesbrough dras med flera skador där bland annat första målvaken, två försvarare och en mittfältare på skadelistan samt sin bästa målskytt Britt Assombalanga tveksam till spel.

West Bromwich har jagande Leeds hack i hälen och kommer inte att släppa något gratis. Om Bromwich jobbar på som vanligt även idag så bör man inte ha några större problem att rubba ett borta svagt Middlesbrough!

Speltips: West Bromwich vinner
Odds: 1.55
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 3000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn