Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Speltips Söndag - Motherwell VS Hamilton

av Lisandro Mare| Fotboll, Skottland - Premiership
Fyra raka ligger i bagaget, och självklart är tanken att öka denna siffra idag. Vi flyger ut mot Skottland, där hemmalaget Motherwell tar emot gästerna från nedre delen av tabellen, nämligen Hamilton Academical.

Speltips - Motherwell VS Hamilton:
Tabellmässigt är detta en rätt given match. Motherwell placeras uppe på tredje plats med 37 poäng och kniper för tillfället den sista EL Kval-positionen. Endast två poäng ovan fjärdeplatsens Aberdeen, och poängen spelar dörför rätt mycket roll om man vill lyckas med avancemang. Långt upp till andraplatsens Rangers samt ledarna Celtic, men lyckas man behålla sin position just nu har klubben lyckats med något väldigt bra.

Hamilton hittar vi lite längre ner i tabellen, nämligen på 11:e av endast 12 platser. 155 poäng hamtade från samtliga 20 spelade matcher, och detta innebär för tillfället en nedflyttningsposition. Självklart är det i fokus att hamna ur denna position, men det blir inte allt för lätt mot ett formstarkt och taggat Motherwell. Hamilton har ingen vidare form med endast 1 vinst från de senaste 13 spelade matcherna. Denna match ska inte vara något större bekymmer för hemmalaget att jogga hem hyfsat bekvämt.

Med målglada Christopher Long uppe i täten, och stabila mittfältaren Allan Campbell löser man förhoppningsvis tre fina poäng idag. David Turnbull är skadad men har varit detta under en längre period och laget har därför lärt sig spela utan honom vid detta laget. Han lär även vara sugen på flytt såfort skadan är reparerad, och Celtic verkar vara intresserade åter igen på en signering där.

Idag kommer jag att gå med oddset och spela på hemmalaget. Att Motherwell vinner denna match tycker jag känns som ett bra spel. Det mesta talar med mig här, då formen är stark, hemmaplan är en fördel, poängen spelar mycket stor roll om man vill lyckas med avancemang för första gången på en lång tid.

Bet: Motherwell vinner matchen
Odds: @1.50
Stake: 6/10 Units
Starts: 16.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till! Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn