Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Brighton - Chelsea

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Årets första speltips hittar vi i årets första Premier League match, delad pott?

Brighton - Chelsea Speltips:
Årets första match i Premier League spelas klockan 13:30 när Graham Potter's Brighton tar emot Chelsea på hemmaplan. På förhand så tror jag på en ganska jämn match och inget av lagen är i fin form, Brighton har bara två vinster på dem sex senaste matcherna medan Chelsea tre vinster.

Att båda lagen gör mål känns som ett relativt bra spel, resultaten må inte gått Brightons väg men man har faktiskt spelat rätt så bra, speciellt mot dem lite bättre lagen och det är sällan man gått mållösa ur dessa matcher. Tottenham, Wolves, Arsenal, Liverpool, Manchester United är några av dem lite bättre lagen som inte lyckats hålla nollan mot Brighton.

Chelsea då, man har ett par frågetecken inför denna match och ska verkligen inte underskatta dagens motståndare! På bortaplan gör man det faktiskt bra, i alla fall om vi kollar tabellen då man är seriens näst bästa bortalag med 7 vinster och 3 förluster samt målskillnaden 24/18! Bra målskillnad med snittet 2.4 mål/match men 1.8 insläppta mål i snitt är alldeles för mycket och är faktiskt ett av lagen som släppt in flest mål men samtidigt är det ingenting jag klagar på, speciellt inte nu när vårt spel är båda lagen gör mål. Chelsea har släppt in minst ett mål i 17 av dem 19 senaste bortamatcherna och gör det idag igen, 1-1 / 1-2?

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.65
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 13:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn