Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Darlington - Gloucester

av Lisandro Mare| Fotboll, England - National League North
Speltips: Guldfynden hittas oftast i dem lägre divisionerna och förhoppningsvis är även vi rätt ute idag när Darlington tar emot svaga Gloucester!

Darlington - Gloucester Speltips:
Dagens spelförslag hittar vi i den Engelska National League North och en hemmaseger känns väldigt realistisk till oddset 1.66!

Kollar vi tabellen så ligger Darlington på en 10:e plats men är inte alls långt ifrån play off platserna! Plats 4-7 får kvala till National League och en vinst ikväll innebär att man enbart är EN poäng efter då man spelat en match mindre än 6:an samt 7:an.

Överlag så är inte deras målskillnad godkänd, 28 gjorda mål och 33 insläppta vilket er dem en minus målskillnad MEN på hemmaplan är det andra puckar och där gör man det betydligt bättre, 17 gjorda mål och 10 insläppta! Det är enbart tre lag som släppt in färre mål.

Man har hittills hunnit spela 23 matcher och vi kan konstatera att Darlington är på uppgång, dem 11 första matcherna lyckades man enbart inkassera 11 poäng och kollar vi på dem 12 senaste matcherna har man inkasserat 21 poäng, stor skillnad!

Gloucester har stora problem med målskyttet, med defensiven, med allt helt enkelt! Man placerar sig på en 18:e plats och även dem en minus målskillnad, 30 gjorda mål och 41 insläppta. det är enbart två lag som släppt in fler mål och då har dem även spelat 1 samt 2 matcher mer.

På bortaplan är det inte många poäng som plockas in, 1 vinst på dem 11 senaste och det i en cup match mot ett lag i dem lägre divisionerna. Dessa lag har mött varandra en gång och då vann Darlington med 2-0, samma siffror idag?

Speltips: Darlington vinst
Odds: 1.66
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 16:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn