Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Boston United - Curzon Ashton

av Lisandro Mare| Fotboll, England - National League North
Speltips: Idag har jag plockat fram två olika speltips och vi går in hårt!

Boston - Curzon Ashton Speltips:
Dagens spelförslag hittar vi i den Engelska national league north när ett relativt starkt hemmalag tar emot ett kallt bortalag. Boston placerar sig på en 6:e plats i stundens hetta med 2 till 3 matcher mindre spelade än majoriteten av resterande lag, man har raden 11-4-7 samt målskillnaden 34/26! På hemmaplan har man hunnit spela 9 matcher och det har enbart blivit 1 förlust, Boston har vunnit 5 av dem 6 senaste hemmamatcherna i ligan och man har även gjort minst två mål framåt, enda förlusten kom sist mot serieettan Kings Lynn.

Curzon har det kämpigt, man ligger på 20:e plats av totalt 22 lag och bortaspelet fungerar inte alls. 11 bortamatcher har resulterat i 1 vinst, 3 kryss och 7 förluster med usla 9/21 i målskillnad!

När man väl förlorar på bortaplan så brukar man göra det rätt tydligt, 10 av dem 12 senaste bortaförlusterna har man släppt in minst två mål, ett sidospel som vi kommer hoppa in på!

Ska vi summera allt så känns det som två riktigt logiska spel och vi kommer gå in lika hårt på bägge, Boston är bra hemma, vunnit 5/6 senaste och gjort minst två mål i alla dessa vinster. Curzon är riktigt usla på bortaplan och släppt in minst två mål i 10/12 senaste bortaförluster, 2-0/3-0?

Speltips ett: Boston vinst
Odds: 1.45
Insats: 4/5 Units

Speltips två: Boston över 1.5 mål
Odds: 1.53
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn