Speltips

Översikt
Sparta Rotterdam - Sittard
Fotboll, Holland - Eredivisie
Igår, 14:23·Rick Mare
Monaco - Strasbourg
Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Igår, 13:18·Rick Mare
Borussia M'gladbach - Mainz
Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Igår, 12:46·Rick Mare
Harrogate Town - Wrexham
Fotboll, England - National League
Igår, 11:29·Lisandro Mare
Everton VS Newcastle - Premier League mitt i veckan!
Fotboll, England - Premier League
2020-01-21, 18:30·Sheriff
West Ham VS Everton - Lördagens Speltips
Fotboll, England - Premier League
2020-01-18, 14:30·Sheriff
Brighton - Aston Villa
Fotboll, England - Premier League
2020-01-18, 11:55·Lisandro Mare
Porto - Sporting Braga
Fotboll, Portugal - Primeira Liga
2020-01-17, 16:14·Lisandro Mare
Monaco - PSG
Fotboll, Frankrike - Ligue 1
2020-01-15, 18:46·Rick Mare
Lincoln City - Bolton
Fotboll, England - League One
2020-01-14, 11:18·Lisandro Mare
Söndagens Dubbel Trubbel - Speltips Italien och Frankrike
Fotboll, Italien - Serie A
2020-01-12, 17:15·Sheriff
Dubbel Trubbel - Speltips England
Fotboll, England - Premier League
2020-01-11, 14:15·Sheriff
Wealdstone - Welling United
Fotboll, England - National League South
2020-01-11, 12:00·Lisandro Mare
Cagliari - AC Milan
Fotboll, Italien - Serie A
2020-01-11, 11:00·Rick Mare
Boston United - Curzon Ashton
Fotboll, England - National League North
2020-01-07, 17:22·Rick Mare
Lecce - Udinese
Fotboll, Italien - Serie A
2020-01-06, 11:25·Lisandro Mare
Darlington - Gloucester
Fotboll, England - National League North
2020-01-04, 13:21·Rick Mare
Bath City - Billericay Town
Fotboll, England - National League South
2020-01-04, 09:53·Lisandro Mare
Brighton - Chelsea
Fotboll, England - Premier League
2020-01-01, 12:35·Rick Mare
Millwall - Luton
Fotboll, England - Championship
2020-01-01, 12:34·Lisandro Mare
Speltips, Betting, Sport, Fotboll, Dubbel, Everton, Chelsea

Dubbel Trubbel - Speltips England

av Sheriff| Fotboll, England - Premier League
Äntligen tillbaka igen med ett speltips, då marknaden faktiskt är attraktiv igen!

Dagens Speltips - Dubbel Trubbel i Premier League:

- Everton VS Brighton:
Ancelotti fick sig en kanonstart som tränare för Everton, där vinsterna radade upp sig. Nu däremot, kommer man in till dagens möte med två raka förluster i fickan. Dessa är dock mot de allra tuffaste motståndarna i Premier League, Manchester City och Liverpool, vilket förklarar en del. Idag ställs man mot 15e plats Brighton, vilket inte ska vara några större problem.

Everton klarade sig undan med endast uddamålsförlust mot både City och Liverpool, vilket är imponerande bara det. Ancelotti har endast varit tränare i några få veckor, men det går tydligt att se att laget har en betydligt bättre anda och inlevelse numera. Ancelotti var tydlig med sina mål inför detta jobb, och gick tidigt ut med att det största målet är att nå europaspelen. Det finns alltså höga förhoppningar från både han själv och fansen, vilket innebär att spelarna måste visa sina framfötter i varje match. Nu placeras man på 11:e plats i tabellen med 25 poäng. Sju poäng nedan Sheffield United på femte plats.

Håll ett öga på den unga stjärnan Dominic Calvert-Lewin som Ancelotti visat sig ha stort förtroende i, och som verkligen tar den chans han får. Tre ligamål efter tre ligaspel för Everton med nya bossen.

Brighton visar upp två totalt olika sidor beroende på hemmaplan eller bortaplan denna säsong. Åtta poäng med målskillnaden 10:17 på bortaplan i jämförelse med 16 poäng och 15:12 på hemmaplanen. Det är extremt viktigt att kunna hantera bortaplan på ett bra sätt, och som det verkar just nu kan inte Brighton detta. 

Everton kommer in på hemmaplanen med oerhört mycket mer självkänsla och energi idag enligt min analys. Att man löser poäng ska inte vara någon fråga ens. Med tanke på att Brighton lyckats förvåna ett antal gånger i år, som poängplocket mot Chelsea senast, använder jag mig utan dubbelchans här.

- Chelsea VS Burnley:
Poäng står med ganska stor vikt nu, och kommer antagligen att göra det säsongen ut för Chelsea. Just nu placeras man på fjärde plats med 36 poäng. Sheff United ligger däremot inte långt bakom, tillsammans med Man United, Tottenham, Wolves, Arsenal osv. Att kunna komma iväg med en komfortabel vinst mot ett lag som Burnely borde här vara en stor prioritet. Dessa poäng är de allra viktigaste poängen att ta i nuläget, och det finns inte utrymme för slarv.

Lampard har stort förtroende för sin anfallare Tammy Abraham, som jag idag inte tvivlar en sekund på att han nätar. Han tillsammans med mittfältaren N´Golo Kanté är enligt mig lagets höjdpunkter och laget viktigaste spelare.

Burnley har en någorlunda tuff period för tillfället, med tre matcher utan att man lyckats plocka poäng i rad. Prestationen under de senaste veckorna är något coach Dyche verkligen måste ta tag i. Laget behöver en boost till sitt självförtroende och något som tar tillbaka viljan i truppen. Idag tror jag inte är dagen man lyckas få tillbaka all kraft. Idag ska Chelsea komma iväg med tre hela poäng från en komfortabel vinst.

Bet: Everton 1X + Chelsea att vinna matchen
Odds: @1.68
Stake: 6/10 Units
Starts: 16.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →