Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Söndagens Dubbel Trubbel - Speltips Italien och Frankrike

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Gårdagens Dubbel Trubbel sitter som en smäck, och varför inte fortsätta i ett vinnande koncept? Ikväll hittar vi ännu en dubbel, med start klockan 20.45 i Italien!

Dagens Speltips - Dubbel Trubbel:

- Roma VS Juventus
Roma fick en bra avslutning på året, och såg hyfsat starka ut. Däremot blev man totalt svepta av mattan på hemmaplan senast mot Torino, en match som avslutades 0-2. Man såg extremt tafatta ut, och var helt enkelt inte effektiva alls. Nu placeras de på femte plats i tabellen, samma som ovanstående Atalanta som även knycker den sista Champions League-platsen. Självklart är poängen väldigt viktiga här.

Av Roma krävs det mycket, och återigen mycket för att ställa till med problem för det effektiva Juventus-anfallet. Så mycket känns lite för optimistiskt. Man saknar även ett par viktiga spelare som Zappacosta, Mkhitaryan, Pastore och Kluivert, vilket inte alls är optimalt.

Juventus har här läge att klämma tillbaka förstaplatsen i tabellen vid vinst, vilket självklart står i högfokus för de regerande mästarna. Truppen ser otroligt stark ut det senaste, där man till exempel röjde undan Cagliari senast med hela 4-0. Resultatet tillsammans emd Ronaldos hat-trick betydde mycket för klubben, som återfick ordentligt med självförtroende inför en tuff match som denna. 

En liknande startelva som mot Cagliari är vad som ställs upp med av bortalaget. Tyvärr är Giorgio Chiellini samt Sami Khedira fortfarande på skadelistan och Rodrigo Bentacur är avstängd.

I samband med dubbel trubbel väljer jag att placera spelet på en säkrare variant än den raka tvåan här. X2 klickas hem.

- Paris St-Germain VS Monaco:
PSG ser fantastiska ut för tillfället. En grymt taggad och positiv trupp med en offensiv som slår det mesta och lite till. Nyförvärvet Mauro Icardi har imponerat sedan han kom in i laget, då han bland annat stod för ett fint hattrick i lagets förra match mot St Etienne. På hemmaplan finns det än så länge i stort sätt ingenting som stoppar dem, och kvällens möte lär bli totalt ensidigt. Formen är superstark, och det finns hög risk till att många mål pumpas in.

Monaco har även de haft ett ganska bra flyt det senaste, med fyra spelade matcher utan förlust, där hela fyra utav dem resulterat i vinst. Det krävs dock att säga att motståndet inte varit något vidare här. Nu känns det som att denna sträcka kan gå mot sitt slut. Framöver spelar man inte mot PSG en gång, utan står även inför ett back to back möte med de regerande mästarna. Man har dessutom förlorat de senaste nio matcherna mot just PSG, och kvällens bortamöte vådar inte gott.

Här kommer jag att klicka i ett handikappsspel till PSG -1.0, som ger oss ett finare odds in i dubbeln.

Bet: Juventus X2 + PSG -1.0 AH
Odds: @1.69
Stake: 6/10 Units
Starts: 20.45 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn