Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Brighton - Aston Villa

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Brighton har ett gyllene läge nu att inkassera 3 poäng när ett skadedrabbad Aston Villa kommer på besök!!

Brighton ligger på 14e plats, man förlorade senast borta mot Everton med 1-0 men innan dess så fick man 1-1 mot Chelsea och vann med 2-0 mot Bournemouth. Hemmastatistiken ser ut på följande sätt 4-4-3 samt 15-12 i målskillnad.

Aston Villa ligger på 18e plats och kommer från stor torsk hemma mot Man City där man förlorade med hela 6-1! Bortaspelet har varit riktigt kall där laget har förlorat 5/7 senaste matcherna. Det som bekymrar allra mest i dagens match är att man är väldigt skadedrabbad. Både första och andra målvakten finns fortfarande på skadelistan och Orjan Nyland som fick plocka 6 bollar från sitt nät i matchen mot City kommer få stå mellan stolparna, självförtroendet lär inte vara på topp efter den mardrömmen. Förutom mittfältaren John McGinn så har man också samtliga 3 anfallare på skadelistan!!

Brighton bör ta sin chans idag mot ett svagt bortalag men som också är skadedrabbad!! Jag tror att oddset kommer att sjunka på denna innan matchstart och det är bara att hugga den redan nu!

Speltips: Brighton vinner
Odds: 1.72
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn