Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

West Ham VS Everton - Lördagens Speltips

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Tiden är knapp, och jag väljer därför att korta ner motiveringen en aning för att få ut tipset tidigare. Idag klockan 16.00 möts vi i London Stadium där West Ham tar emot Everton!

Speltips - West ham VS Everton:
West Ham har ingen vidare säsong att skryta med i år, och placeras strax ovan nedflyttningssträcket med endast ett poäng till godo. 22 poäng från 21 spelade matcher. Idag tar man emot ett formstarkt Everton, som med sin nye manager Ancelotti ser riktigt sugna ut. Endast 10 poäng från sin hemmaarena för hemmalaget, och en målstatistik på 16:19. Inte heller några siffror värda att skryta med.

Everton har verkligen tagit tag i kragen sedan Ancelotti anlände som manager. Endast en förlust från de senaste sju ligamatcherna, och detta var mot Manchester City. Utöver det har man verkligen visat sina framfötter, och med tanke på Ancelottis mål för säsongen att ta sig till europaspel är det precis vad som krävs. Coach har gett anfallaren Dominic Calvert-Lewin stort förtroende och låtit honom spela i samtliga matcher. Något som spetsen verkligen visat uppskattning av. Idag spelar jag på Everton att vinna matchen med en viss säkerhet. Pengarna tillbaka vid oavgjort resultat.

Odds: @1.75
Stake: 7/10 Units
Starts: 16.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn