Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Harrogate Town - Wrexham

av Lisandro Mare| Fotboll, England - National League
Dagens speltips hittar ni engelska National League mellan ligans starkaste hemmalag mot ligans sämsta bortalag! 1.90 i odds på detta spel känns som ett övervärde.

Harrogate Town – Wrexham
Harrogate ligger på andra plats i tabellen och är i en väldigt fin form med 5 raka vinster samt hållit nollan i fyra av matcherna. På hemmaplan har man bara förlorat två gånger och dessa kom i början av säsongen. Harrogate har annars vunnit 9/11 senaste hemmamatcher och kryssat 2. Laget har dessutom spelat bra defensivt då man har hållit nollan i mer än hälften av dem 11 matcherna.

Wrexham har faktiskt ryckt upp sig på sistone och vunnit 5/8 senaste men är fortsatt ligans sämsta bortalag med raden 2-3-10 samt 17-27 i målskillnad. Wrexham ligger annars på 18e plats i tabellen och har endast 2 poäng ner till nedflyttningsstrecket.  

Harrogate har spelat två matcher fler än Barrow som ligger på första plats men är ändå 3 poäng efter, det finns bara en direktplats för uppflyttning och den går till vinnaren av serien. Visserligen är det många matcher kvar till seriens slut och mycket hinner hända men Barrow har varit riktigt grymma och tappar sällan poäng. Därför är det extra viktigt för Harrogate att vara taggade och försöka vinna sina matcher, speciellt på hemmaplan där man är som starkast! Wrexham bortastatistik talar för sig själv och vi kan lägga till att en av sina två bortavinster kom mot sist placerade Chorley!

Speltips: Harrogate vinner
Odds: 1.90
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Missa inte heller veckans VIP, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 3000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn