Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Monaco - Strasbourg

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Speltips: Dagens spelförslag hittar vi den Franska Ligue 1 när Monaco tar emot Strasbourg, hemmalaget gör jobbet?

Monaco – Strasbourg Speltips:
Hemmalaget åkte på däng i den senaste ligamatchen mot PSG men idag möter man ett helt annat lag och allt annat än vinst ikväll hade varit flopp. Här nedanför finner ni statistik kring dagens spelförslag!

Statistik kring dagens spelförslag:
Monaco placerar sig i stundens hetta på en 9:e plats vilket inte är något att vara imponerad över men trots det så är man faktiskt inte långt ifrån Europa League eller Champions League plats! Tre poäng upp till Nantes som har EL platsen och åtta poäng upp till Rennes som sitter på CL kval platsen (med en match mer).

Monaco har verkligen ryckt upp sig på hemmaplan dem senaste månaderna, visst man förlorade sist mot PSG med 4-1 men vilket lag kan egentligen stoppa PSG? Dem har ett tillräckligt bra lag för att vinna VARENDA Ligue 1 match och tråkigt nog så är det ingen som kan hota dem i slutändan. Utöver den förlusten så hade man som sagt riktig härlig form, 6 raka hemmavinster i ligan med 19 gjorda mål, ett snitt med strax över 3 mål/match.

Dagens motståndare Strasbourg ligger faktiskt bara två poäng bakom Monaco men ikväll har man bortamatch och där är det inte mycket alls som går deras väg. Man har hittills spelat 10 bortamatcher och 7 av dessa har resulterat i förlust. Inte nog med det så har man blivit nollade i ÅTTA av dessa matcher. 1.62 på en Monaco vinst känns helt klart spelvärd, speciellt nu när Strasbourg har sju frågetecken på spelare inför denna match

Speltips: Monaco vinst
Odds: 1.62
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 20:00

Rygga spelet hos Bethard och få en 100% bonus upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn