Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sparta Rotterdam - Sittard

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Speltips: Dagens spelförslag hittar vi i den Holländska ligan där Rotterdam tar emot Sittard klockan 20:45

Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard Speltips:
Två lag som ligger relativt nära varandra i tabellen men samtidigt är vissa saker som dag och natt när Rotterdam tar emot usla Sittard, här nedanför finner ni statistik kring dagens spelförslag!

Statistik kring dagens spelförslag:
Som jag nämnde ovan så ligger faktiskt lagen väldigt nära varandra, Rotterdam på en 11:e plats med 23 poäng och Sittard på en 14:e plats med 19 poäng. Det är två saker dessa lag har gemensamt: På hemmaplan gör man jobbet och plockar väldigt många poäng för att inte vara ett topplag och del två i det gemensamma är att man är helt värdelösa på bortaplan där man sällan plockar poäng.

Vi kan börja kika lite på Rotterdams hemmastatistik, efter 9 spelade omgångar har man raden 5-2-2 med en bra målskillnad, 19 gjorda mål och 10 insläppta. Förlusterna har kommit mot Ajax som toppar tabellen och mot Utrecht som ligger på sjätte plats, inget att skämmas över om man säger så. Poängen man tagit har dock varit väldigt imponerande, sist vann man mot Alkmaar med 3-0, ett Alkmaar som ligger på andra plats, är seriens näst bästa bortalag och hade enbart släppt in 3 mål på dem 8 inledande bortamatcherna. Man vann även över Vitesse med 2-0 samt fick 2-2 mot storlaget PSV, lite otur att man inte vann även där då PSV hitta ett mål i den 92:a minuten.


Nu till Sittard och där är det väldigt mörkt, efter 9 spelade bortamatcher har man inkasserat TVÅ poäng, gjort 5 mål och släppt in hela 30! Som jag nämnde ovan så fick tex Rotterdam 2-2 mot PSV, ett PSV som slog Sittard med 5-0 i den senaste bortamatchen. I grund och botten så är det kanske inte jätte mycket som skiljer mellan lagen då bägge kommer med största sannolikhet vara i den nedre halvan av tabellen när säsongen är slut men samtidigt går det inte att blunda för Sittards bortaspel. Utöver den raka ettan rekommenderar jag ett sidospel på Rotterdam över 1.5 mål, känns ganska logiskt då hemmalaget snittar strax över 2 mål per hemmamatch samtidigt som bortalaget snittar strax över 3 insläppta per bortamatch.

Speltips: Sparta Rotterdam vinst
Odds: 1.62
Insats: 4/5 Units

Sidospel: Sparta Rotterdam över 1.5 mål
Odds: 1.47
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 20:45

Rygga spelet hos Bethard och få en 100% bonus upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn