Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

Speltips, Betting, Sport, Wigan, Cardiff, Championship, England

Åter till Championship - Cardiff City VS Wigan Athletic

av | Fotboll, England - Championship
Återigen landar vi i Englands andraliga Championship, där mötet mellan Cardiff City och Wigan Athletic står på listan!

Speltips - Cardiff City VS Wigan Athletic:
Cardiff,
fjolårets Premier League-lag, placeras på åttonde plats för tillfället, med 49 samlade poäng och därmed sju bakom direkt uppflytt till Premier League igen. Sex raka ligamatcher utan förlust just nu, där de senaste två landat i bekväma vinster. Förmodligen lär denna match landa åt Cardiff´s håll idag, då jag ser dem som det absolut bättre laget. Däremot finner jag bättre värde i hörnmarknaden på just denna match.

Cardiff är ett väldigt hörnrikt lag, som både släpper in och gör egna sådana. 8/10 senaste matcherna går till minst 10 gjorda hörnor. Något som Wigan faktiskt slår, med hela nio av de senaste 10 spelade matcherna.

Wigan Athletic är i stort poängbehov i ligan. Nere på tredje sista plats, alltså i nedflyttningsplatserna, med 30 poäng samlade. Här krävs en klar förbättring framöver, vilket man ändå lyckats visa att man är kapabel till det senaste. Som skrivet tidigare slå man även in en del hörnor generellt sätt i sina matcher. Både framåt men även bakåt. 

I dagens match är poängen väldigt viktiga för båda lagen, och trots att Cardiff på papper ska vinna denna match, kan Wigan skrälla. Jag tror på en offensiv match, med en del mål men framför allt många hörnor. Spelet på minst 10 inspelade hörnor i matchen känns bekvämt med tanke på historik, statistik samt båda lagens spelstilar och position i tabellen.

Bet: Över 9.5 hörnor i matchen
Odds: @1.57
Stake: 6/10 Units
Starts: 16.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →