Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Fulham - Barnsley

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Speltips: Snuskigt jämnt i tabellen kring andra platsen som innehåller uppflyttning till Premier League, Mitrovic visar vägen och gör mål i den fjärde raka matchen?

Fulham - Barnsley Speltips:
Intressant möte där Fulham går för tre poäng och ingenting annat, man placerar sig på en 3:e plats och kommer göra allt för ta andra platsen från Leeds vilket är en direkt uppflyttning till Premier League (Man har lika många poäng).

Fulham kommer till denna match med bra självförtroende då man har 6 raka matcher utan förlust i ligan, 4 vinster och 2 kryss. Man är ett av ligans bästa lag ur ett offensivt perspektiv med sina 47 mål, det är bara Bristol 48 och West Brom 57 som gjort fler mål. En till positiv nyhet är att defensiven verkar äntligen hittat rätt den senaste tiden, på dem 8 senaste ligamatcherna snittar man 0.5 insläppta mål!

För Barnsley handlar allting om att lyckas hålla sig kvar, vilket jag inte tror man löser i slutändan. Eter 32 omgångar ligger man sist och har 9 poäng upp till Stoke på säker mark. Efter 15 spelade bortamatcher har man enbart inkasserat 6 poäng vilket gör dem till seriens sämsta bortalag tillsammans med Luton.

Att spela på bortaplan har verkligen inte fungerat för Barnsley, inte detta år och inte förra året heller, på dem 21 senaste bortamatcherna i ligaspelet har man förlorat 17 vilket är ett stort problem. Idag spelar man återigen på bortaplan mot ett topplag, mot ligans skyttekung Mitrovic. Nä, idag är det tre poäng och ingenting annat som gäller för Fulham, man har verkligen inte råd att tappa mark till Leeds som just nu är i en USEL form men dem har laget till att vända den negativa trenden.

Speltips: Fulham Vinst
Odds: 1.51
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 16:00

Rygga spelet hos Bethard och få upp till 1000 kr extra!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn