Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

The Strongest - Municipal De Vinto

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Speltips: Intressant möte när Strongest som ligger SIST tar emot nykomlingarna, vänder på den iskalla formen med stil?

The Strongest - Municipal De Vinto Speltips:
Den nya säsongen har nyligen dragit igång och vi har fått se många resultat som överraskat, det är lite därför jag har avvaktat med spel i denna liga då första matcherna brukar skrälla till. Men nu hoppar vi äntligen in i vår favorit liga när storfavoriterna Strongest tar emot nykomlingarna Vinto.

Vi kan börja med att kolla tabellen och där har Strongest rent ut sagt fått en piss start! Efter fyra omgångar ligger man sist med tre poäng och målskillnaden 6/10, sen får man ha i åtanken att Strongest spelat 2-3 matcher mindre än resterande lag.

Att man fått en sådan dålig start tar jag med en nypa salt, dem är betydligt bättre än vad resultatet visat och man har faktiskt haft väldigt otur i sina matcher. Senast torska man mot Wilstermann med 1-0 (ett av dem bättre lagen) men spelmässigt körde man över totalt och var i princip spel mot ett mål, kunde lika gärna slutat med en 5-0 vinst med turen på sin sida.

Ligamatchen innan det torska man med 4-1 mot Always Ready, även här va man inte effektiva alls då man enbart gjorde ett mål på 18 skott medans Ready sköt 4 gånger och alla skott gick i mål. Med det sagt, resultaten har inte riktigt speglat matchbilderna och nu möter man nykomlingar, trenden vänds?

Dagens motståndare heter Vinto och jag ska vara helt ärlig, vet i princip ingenting om dem då jag enbart följer den högsta ligan i Bolivia och dem är nykomlingar, har dock hunnit se en match denna säsong och det är väl ett OK lag, inget mer än så utav vad jag hittills sett. Inledningsvis har man ändå gjort det väldigt bra, efter 6 matcher har man 3 vinster, 1 kryss och 2 förluster med 8/8 i målskillnad.

Vinto har hittills spelat tre bortamatcher, 3-1 förlust mot Bolivar, 4-2 förlust mot Nacional och 0-0 mot Aurora (ett av ligans sämsta lag) Ikväll möter man ett av ligans bästa lag på pappret men även spelmässigt, den raka ettan ligger på 1.17 vilket inte är spelbart och istället kommer vi rikta in oss på Strongest -1.5 till överraskande fina 1.61.

Ska vi avrunda och summera så finns det både många positiva saker att säga men även negativa. Det positiva är väl: Det är stor klasskillnad mellan lagen, Strongest har hemmafördel vilket är enormt i denna liga och sist men inte minst, Strongest har enbart EN förlust på dem 24 senaste hemmamatcherna, 20 vinster, 4 kryss och 1 förlust med imponerande 77 gjorda mål vilket är strax över 3 mål/match. Det negativa: Man har fått en dålig start på säsongen, man har inte fått med sig resultaten och frågan är om det fortsätter så även idag eller om det vänder?

Speltips: The Strongest Asian -1.5
Odds: 1.61
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 22:15

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn