Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Familicao - Aves

av Lisandro Mare| Fotboll, Portugal - Primeira Liga
Speltips: Fyra raka ligamatcher utan vinst för Familicao så får man möta seriens sämsta lag på hemmaplan, här ska vinsten inkasseras!

Familicao - Aves Speltips:
Hemmalaget Familicao är nykomlingar denna säsong och inledde serien snuskigt bra, på dem sju första matcherna hade man 6 vinster och 1 kryss men sedan börja formen dippa ner sakta men säkert. Visserligen har formen svikit senaste tiden men kollar vi tabellen överlag så har dem gjort det riktigt BRA, en sjätte plats med en match mindre spelad, en vinst ikväll och man ligger 1 poäng bakom fjärde placerade Sporting.

Mitt spelförslag på denna match är den raka ettan och stor anledning till det: Aves prestationer på bortaplan är förfärliga. Man är inget bra lag, förra året var man ett bottenlag och kommer även vara det detta år med stor chans att man till och med åker ner. Efter 20 omgångar ligger man sist med målskillnaden 21/39.

Nu till det som talar för den raka ettan, Aves har FÖRLORAT 16 av dem 17 senaste bortamatcherna och på dessa matcher har man lyckats släppa in hela 43 mål. Att lyckas förlorat 16 av 17 matcher är inte lätt, speciellt inte när lagen man mött ligger i samma serie eller i lägre divisioner, hade varit mer förståeligt om det varit cup matcher där man mött lag från högre division men nu är inte fallet så då man redan spelar den högsta divisionen!

Får ändå passa på och skicka en liten varning, visst Aves bortaspel är förfärligt men samtidigt imponerar inte Familicao i stundens hetta men kan mycket möjligt studsa tillbaka på vinnarspåret ikväll, ''enklare'' motstånd kommer man inte möte och har därtill perfekt tillfälle att äntligen kamma hem tre poäng!

Speltips: Familicao Vinst
Odds: 1.52
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 21:00

Rygga spelet hos Bethard och få upp till 1000 kr extra!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn