Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dubbel Trubbel i Champions League!

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Äntligen är Champions League tillbaka, och slutspelet är här. Ikväll står två matcher på schemat, och jag har kokat ihop en dubbel från båda.

Speltips (1) - Dortmund VS Paris St-Germain:
Dortmund och PSG, ett riktigt härligt möte att vänta. Första etappen spelas som sagt ikväll, och detta känns rent spontant som en målrik match. Båda lagen har visat tydlig expertis i anfallet, där det kryllar utav kreativa, snabba och skickliga målgörare. Uppbygda anfall eller kontringar, bemästrat utav båda lagen.

Dortmunds nya ungdom Håland har minst sagt visat sina framfötter under den korta tid i Tyskland, och har fått ett stort förtroende coach Lucien Favre. Med Marco Reus borta krväs någon som honom. Snabb, skicklig, kreativ och självsäker på planen. De fem senaste ligamatcherna spelade av Dortmund har resulterat i extremt många gjorda mål. 4, 3, 5, 5 samt 5 mål framåt. Dessa matcher är självklart något man tar med sig i minnet, då självförtroendet i hela laget bör vara på topp. Hemmaplan mot ett storlag som PSG kräver fokus. Man ska kunna lösa målgörandet även här.

Paris St-Germain leder Ligue 1 bekvämt med 10 poäng, och trots att säsongen inte gått lika bra som väntat, är inte ligatiteln allt för hotad av andraplatsens Marseille. Detta innebär att fokusen på Champions League därför kan ta mer energi. Ikväll ställs man på bortaplan mot ett målskickligt lag, och det behövs att man presterar på topp. Jag tror att man vill sätta spår direkt, genom att ösa in några bollar i mål för att förenkla den andra etappen på hemmaplan. 

Två extremt offensivt starka lag ställs mot varandra. Detta kan bara betyda en sak. Mål! Precis vad som skickas in i dubbeln.

Speltips (2) - Atletico Madrid VS Liverpool:
Formsvagt VS formstarkt. Atletico Madrid ställs i sin första etapp mot Liverpool ikväll, och ett tuffare möte kunde man nog inte föreställa sig. Man har stenkoll på Liverpools totala kross genom Premier League, och har själva inte kunnat få något kontroll över sin situation i la Liga. Fokusen bör vara något skakig, och med pressen på sig blir det allt svårare. Diego Simeones Atletico kommer att få det tufft.

Atletico Madrid placeras på fjärde plats i La Liga, och sjunker aktivt. Delad plats med nedanstående Sevilla, som sett extremt peppade ut. Man måste lyckas behålla en Champions League-plats för att få med sina fans, som ser något oroliga och besvikna ut. Trots den nyvärvade stjärnan som såg ut att kunna bli något alldeles unikt, Joao Felix, har man extremt svårt att göra just mål.

Liverpool lider inte av samma problem alls. Mål är det minsta problemet, och man bokstavligt talat kör igenom allt motstånd i Premier League för tillfället. Man har precis säkrat sin plats i CL för nästa säsong, och Jurgen Klopp ser ostoppbar ut med sitt gäng. Ikväll bör man vilja sätta fart direkt. Ett anfall av ren klass, tillsammans med Alisson i målet, och backar som van Dijk och Alexander-Arnold. Här kan det bli åka av. 

Spelet här kommer solklart att ligga på Liverpools håll, då jag tror att de kommer ut ur detta ganska smärtfritt. Dubbelchansen X2 skickas in i dubbeln!

Bet (dubbel): Över 2.0 mål (Dortmund VS PSG) + Liverpool X2
Odds: @1.55
Stake: 6/10 Units
Starts: 21.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn