Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Revansch i Champions League - Tottenham VS Leipzig

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Gårdagens dubbel genererar i torsk på grund utav att Liverpool inte lyckas lösa en balja. Ikväll blir det andra bullar, och revanschsuget är starkt.

Speltips - Tottenham VS Leipzig:
Tottenham på hemmaplan
i den första etappen mellan dessa två lag. Coach Mourinho är lagom missnöjd med sin nuvarande trupp som saknar anfallare. Harry Kane är skadad sedan januari och lär inte komma tillbaka på ett bra tag. I bortamatchen mot Aston Villa senast lyckas även Son dra på sig en skada, som nu lett till operation. Han lär enligt Mourinho han själv inte vara tillbaka på ett tag.

Med ett svagt anfall, som nu endast får bestå av Lucas Moura, känns det som att målen inte riktigt kan rulla in som de gjort tidigare.  Första spelet i en Bet Builder blir ett underspel på Tottenham.

Leipzig går väldigt bra just nu. Trots en liten svacka i tre raka matcher utan vinst, löste man problemen i senaste matchen mot Werder Bremen med en bekväm 3-0 seger. De positiva tankarna är tillbaka, och här i Champions League är det full fokus. Man vet att man har en bra chans mot Spurs, och är väl medvetna om deras situation.

23-årige Timo Werner ser extremt farlig ut. Kvick och kreativ anfallare som gör mycket för Leipzig. Ikväll kommer han behöva ta täten med sitt bortalag och visa vart skåpet ska stå. Jag tror att Leipzig mycket väl har en chans till vinst här. I varje fall kommer det att skapas en del uppbygda anfall, och hörnor kommer att rulla in. Det andra spelet i Bet Builder kommer att hamna på just hörnspel åt Leipzig.

Bet (Bet Builder): Tottenham Under 2.5 mål + Leipzig Över 3.5 hörnor
Odds: @1.60
Stake: 7/10 Units
Starts: 21.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn