Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dubbel Dubbelchans! - Europa League

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Väldigt skönt med en härlig revansch i Champions League igår. Ikväll är det Europa League som står på schemat, och kvällen är fullspäckad med matcher! Häng med i dagens rek, s´å jobbar vi in den tillsammans.

Speltips  (1) - Cluj VS Sevilla:
CRF Cluj hoppar rakt in i vad som tros vara deras nederlag här i Europa League. Sevilla som motståndare direkt efter gruppspelet, och man borde nog vara nöjd med den biten man kom. Ikväll ska det inte vara några dimmor om vilket lag som går ut som vinnare. Cluj har visserligen skrällat sig fram en bit, och har visat sig skickliga på hemmaplanen, men här tar det nog stopp. Man spelar på en helt annan nivå fotboll, och kommer inte att lyckas med någon skräll mot Sevilla.

I ligan hemma i Rumänien går det bra som vanligt. Man kniper första platsen i tabellen och leder med endast tre poäng. Däremot är fotbollens nivå så otroligt mycket lägre ner än vad som spelas i Sevillas La Liga. Truppvärdet, kvalitén, indiviuella skickligheten, allt är egentligen starkare på den spanska sidan.

Sevilla står med en trupp av värde på mer än 10 gånger än Cluj. Man börjar inse att La Ligas förstaplats känns lite väl tuff att nå, och Europa League har hamnat i stor fokus. Det gäller att visa pondus här direkt, vilket jag tror att man kommer att lyckas med. Utan att underskatta Cluj allt för mycket tror jag att det blir någon form av överkörning ikväll. Clujs försvarspel kommer att sättas på prov.

Sedan, självklart, är La Liga fortfarande i hög fokus. Det krävs att man plockar så många poäng man bara kan för att hålla sig uppe mot Champions League-positionerna. Just nu placeras man på femte plats, direktplats i Europa League. Här är man inte nöjd, utan satsar självklart för topp fyra. Kvällens spel i denna match hamnar åt X2 på Sevilla till ett acceptabelt odds.

Speltips (2) - Bayer Leverkusen VS FC Porto:
Bayern Leverkusen på hemmaplan! Här ska det smällas. Ett starkt lag från Bundesliga som har en väldig massa energi och entusiasm på plan. Första etappen utav två möjliga, och vinst är vad man räknar med här. En formstark trupp, som nyligen vann mot exempelvis Borussia Dortmund på BayArena. Hemmagräset är en god vän, som man kommer att ta fördel av ikväll.

Många mål känns som att det står på tapeten, även om just Porto är skickliga i försvaret. Detta är en helt annan sorts fotboll än vad båda lagen är vana vid, så detta blir absolut en spännande match att följa. Jag tror att Leverkusen har snäppet enklare att anpassa sig, med tanke på erfarenheten i truppen, och ett gäng hemmasupporters som håller ens rygg. 40 poäng och en femte plats i Bundesliga tabellen. Endast två poäng bakom en Champions League plats, vilket självklart är i fokus. Efter att åkt ner från Champions League-gruppspelet till Europa League känner man sig revanschsugna, och kommer att sätta fart direkt.

FC Porto är även de ett stabilt lag. Däremot är man som sagt vana vid en annan slags fotboll. En fotboll med mindre fart än vad Bundesliga generellt har. Det lär bli en tuff bortamatch för portugiserna, som är fullt nöjda med ett kryss efter slutsignal. 

Spelet här kommer att ligga på 1X Bayer Leverkusen. Jag tror att de har marginalerna på sin sida ikväll, och denna dubbeln känns väldigt bra.

Bet: Sevilla X2 + Bayer Leverkusen 1X
Odds: @1.58
Stake: 6/10 Units
Starts: 18.55 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

 

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn