Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Speltips - Marseille VS FC Nantes

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Lördagens första speltips från Sheriffen är kommen. Vi flyger bort till Frankrike där vi spanar in matchen mellan Marseille och Nantes i Ligue 1.

Speltips - Marseille VS FC Nantes:
Marseille
spelar en av deras bästa säsonger på länge i år, och visar sig starkare än vad många trodde. 10 poäng bakom PSG på första plats dock, men även hela 11 poäng ovanför tredje platsens Rennes. Det går inte riktigt att begära en bättre position för Marseille, då PSG trots allt spelar på en helt annan nivå, med helt andra förutsättningar och ekonomisk situation. En bekväm position där man får direktplats i Champions League nästa säsong. Många matcher kvar att spela dock, och det är viktigt att inte bli för bekväm.

Det är sällan man tappar poäng, och framförallt på hemmaplan där man inte förlorat på 11 raka matcher. Sju av de åtta senaste matcherna spelade på hemmagräs har slutat med rak vinst. Målspelet är lagom utspritt mellan anfallare i Marseille, där vi finner både fransmannen Payet och den 29-årige argentinaren Benedetto på åtta mål just nu. Mittfältaren Morgan Sanson är väldigt viktig för hemmalaget. En spelare som alltid är på hugget, visar sig villig att spela och framför allt hittar luckor och skapar intensiva situationer.

FC Nantes är i en snäppet sämre period. Fem raka matcher utan vinst, och trots att just Nantes är ett lag som generellt kan hålla emot ganska bra mot samtliga lag, bör man inte kunna samla med sig några poäng från Orange Vélodrome. Fokuser i laget ligger främst på försvaret, och absolut inte i anfallet. Detta fungerade hyfsat bra, men för ett tag sedan. Nu det senaste har man börjat tappa för många markeringar, och visar sig inte alls lika starka där bak. Detta är ett stort problem, då man inte riktigt har några anfallare som man satsat på. Inga större namn som klarar av något lite mer avancerat.

Som sagt tidigare finns det inte någon överdriven kvalité i anfallet från Nantes. Högst rankad är Kalifa Coulibaly, som nätat fyra gånger denna säsongen. Inga imponerande siffror. Utöver honom är det mittfältarna i truppen som har fått lösa nätandet, och lika så större delen av spelet i laget. Detta bör man se mer allvarligt på av Nantes, speciellt nu när inte försvaret fungerar som man vill att det ska.

I detta möte ser jag inte mycket annat än en hemmavinst. Jag tror att man har allment mycket bättre moral i truppen, och utan tvekan är kvalitén många gånger bättre. Det lär bli spel mot ett mål i 90 minuter och oddset ligger något högt.

Bet: Marseille att vinna matchen
Odds: @1.75
Stake: 5/10 Units
Starts: 17.30 Lördag

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn