Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dubbla speltips i Belgien - Lördag 22/2

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Rolig fotboll funnet i Belgien! Jag har fastnat vid två specifika matcher med ett spel från vardera. Samtliga matcher startar klockan 20.00, så gör er redo!

Speltips - Oostende VS Zulte Waregem:
Oostende har blivit lite utav en slagpåse i årets säsong, där man släpper in mål på mål på mål. Hela 50 mål insläppta efter 26 matcher spelade, ingen bra statistik. Vad som trots allt är intressant är att man ändå lyckas med fina matcher från gång till gång. Även om resulten inte alltid är med en, så finns det kvalité att hämta. Särskillt i anfallet. Försvaret har varit under den mesta kritiken i år, vilket inte går att undanhålla.

17 gjorda mål och 22 insläppta på hemmaplan denna säsong, med 17 poäng hämtade. Detta efter 12 spelade matcher på hemmagräset i Versluys Arena. Man kommer in i denna match från en tuff svacka, där endast tre av de senaste 10 matcherna resulterat i vinst, resterande går i förlust.

Trots att man inte heller lyckats göra allt för många mål på senaste tiden, spelar man ikväll mot Zulte, som inte heller har någon större kontroll i försvaret för tillfället. Jag tror definitivt att det kan smällas in en eller ett par baljor från Oosetende här, utan tvekan.

Zulte Waregem står 13 poäng ovanför Oostende i tabellen, men har inte någon vidare form de heller. Även här står man kvar på tre vinster efter de senaste 10 spelade matcherna, och det är på tiden att man löser detta stora bekymmer i försvaret. Ikväll ser man en bra potensiell bounce-back mot ett bottenlag.

Båda lagen står med motståndare med nedsänkt och svagt försvar i en dålig form. Jag tror att vi kan få uppleva många mål, och defenitivt minst ett i vardera nät. Båda lagen gör mål klickas i!

Bet: Båda laget gör mål (BLGM)
Odds: @1.53
Stake: 6/10 Units
Starts: 20.00

Speltips - Mechelen VS Waasland Beveren:
Mechelen hamnade för inte så länge sedan i en hemst formsvacka, med fem raka matcher utan poäng. Däremot stod man förra veckan på hemmaplan mot Anderlecht, vilket resulterade i en bekväm 2-0 vinst. Här känns det onekligen som att självförtroendet ökade en bra bit. Nu står man kvar på hemmaplan, och vill självklart fortsätta bevisa för sig själva och fansen vad man går för.

Fyra poäng bakom championship round-positionen, och det är oerhört viktigt för klubben att man tar sig dit. Ikväll har man mycket bra koll på Berevens nuvarande form och kommer att spela stenhårt för tre klara poäng.

Waasland Bereven placeras på näst sista plats i tabellen, med endast nio poäng hämtade efter 13 bortamatcher spelade. Nio mål gjorda, och 25 insläppta är ingen bra statistik som man inte verkar lyckas göra någonting åt. Bereven är i stort behov av poäng, då man håller sig endast tre poäng ovanför sista platsens Cercle Brugge.

Det är dags att börja ta lite risker för att försöka ta sig uppåt i tabellen, och detta innebär troligen att det kan finnas lite extra utrymme där bak för Mechelen att använda sig av. En bekväm hemmavinst är vad jag spelar på ikväll.

Bet: Mechelen att vinna matchen
Odds@1.65
Stake: 6/10 Units
League: Belgien First Division A (Jupiler)
Starts: 20.00

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn