Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Bayer Leverkusen VS Augsburg - Speltips Söndag 15.30

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dags för dagens tredje speltips, där vi förflyttar oss till tyska Bundesliga med matchen mellan Bayer Leverkusen och Augsburg står i fokus.

Speltips - Bayer Leverkusen VS Augsburg:
Bayer Leverkusen
befinner sig just nu i en väldigt bra situation. De placeras på femte plats i Bundesliga, med endast tre poäng ifrån fjärdeplatsens M´gladbach. Dessutom har man en hälig form där man vunnit fem av de senaste sex spelade ligamatcherna. Utöver detta går man även segrande ur Europa League-mötets första etapp mot FC Porto i torsdags.

En härlig anda och ett bra självförtroende i truppen är något man kommer väldigt långt på. Just nu befinner sig Leverkusen just där. Man har ett bra självförtroende för sig själva samt lagkamrater, en bra fan-base på läktarn som hjälper till på hemmagräset, och ett betlydligt sämre motstånd som gäster.

Idag ska det inte vara några dimmor för Leverkusen. Det bör bli en bekväm seger och tre gröna poäng till tabellen! Anfallaren Kevin Volland har stått för nio av Leverkusens samtliga mål i ligan i år. Bra siffror på honom, som visar vad han går för. Även någon som Augsburg kommer att behöva lägga mycket krut på för att stoppa. Han placeras vanligtvis centralt i anfaller, för att placera in bollarna som kommer via inlägg.

Augsburg däremot. Ingen vidare form eller historik att sätta gaddarna i. En vinst frånd e senaste sex spelade ligamatcherna, och denna var på hemmaplan mot ligans nuvarande sämsta lag Werder Bremen. Kryssar gör man även senast mot Freiburg på hemmaplan. Utöver dessa två har det inte gått något vidare. Man behöver få kontroll över sitt försvarssepl, där det oftast släpper lite för enkelt.

Många namn på skadebänken för Augsburg vad det ser ut som för tillfället. Upp emot sex spelare är inskrivna, men det återstår att se exakt hur det ser ut innan matchstart. Oavsett är det alltid negativt att ha spelare från startelvan borta. Är spelarna på planen inte fullt vana vid sina lagkamrater är det desto enklare att skapa luckor för motståndare att ta sig igenom. Här ska man se upp ordentligt, men bör inte kunna ta med sig någon poäng från BayArena.

Bet: Bayer Leverkusen att vinna matchen
Odds: @1.50
Stake: 6/10 Units
Starts: 15.30 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn