Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Trippla spel i Italien - Genoa VS Lazio

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens andra speltips, och Italiens Serie A-möte mellan Genoa och Lazio står på menyn. Jag finner hela tre intressanta odds i denna match som jag kommer att spela på.

Speltips - Genoa VS Lazio:
Genoa har inte mycket att hänga i julgranen i år. Det går inte alls bra för dem i Luigi Ferraris-stadion, och fansen börjar tröttna. Däremot spelar man nu fyra matcher utan förlust, där två utav dem slutat med vinst, och hoppet må ha stigit en smula i truppen. Endast ett poäng ifrån att ta sig ur nedflyttningszonen och höja sig över Sampdoria.

En hel drös sitter dock på skadebänken just nu gör hemmalaget, vilket inte alls känns bra. Särskillt med tanke på att Lazio kommer in som gäster med nästan helt skadefri trupp. Mycket väl är man medvetna om just sitt motstånds form och position i ligan, och vet om att detta kommer att bli en väldigt tuff match att spela. 

Lazio kommer in med hela 19 ligamatcher utan förlust, och verkar inte kunna slås för tillfället. Vinner gör man mot Juventus med hela 3-1, och inte bara en gång, utan någon vecka senare med samma siffror i Supercoppa. Utöver detta spelar man ut både Napoli och Inter för att nå andra platsen i tabellen. Nu är man endast fyra poäng bakom ledarna Juventus, med en match mindre spelad. Detta innebär att man med vinst här knappar in ordentligt på de regerande mästarna. Ett poäng ifrån hade varit ett riktigt guldläge för dem att sätta ordentlig press på Juventus.

Idag ska det inte vara några dimmor för gästerna. Lazio är i en superform, med en otroligt stark och energiladdad trupp. Det ska inte gå för Genoa att plocka poäng här idag, tycker jag! 55 gjorda mål och endast 21 insläppta på 24 spelade matcher. Väldigt bra statistik.

Superhjälten Ciro Immobile är i en helt galen form just nu. otroliga 26 gjorda mål denna säsongen, efter bara 24 spelade matcher. Galna siffror på anfallaren som går för rekord med sitt målgörande.

Målrikt har det även varit mellan dessa två lag. Åtta av de senaste åtta inbördes mötena har gått över linan på 2.5 mål, och detta är något jag även tror händer idag. Genoa går över 2.5 mål i de senaste sex av åtta matcherna spelade, och även om Lazios statistik inte riktigt är lika bra när det kommer till många mål i matcher, tror jag att det kan smälla en del här. Genoa är starka i anfallet också, och bör inte underskattas för mycket. Det bör sättas fart direkt åt båda håll, även om Lazio kommer att hålla i taktpinnen rätt regält.

Jag kommer att välja ut tre spel från denna match. Dessa tre spelas som singlar, och bör ej kombineras för att hålla säkerheten i schack. Första landar på den raka bortasegern till superformen Lazio, och andra landar på överspelet. Över 2.5 mål i matchen! Tredje och sista oddset i matchen landar på just Ciro Immobile som målskytt, utan tvekan.

Bet 1: Lazio att vinna matchen
Odds: @1.71
Stake: 6/10 Units
Starts: 12.30

Bet 2: Över 2.5 mål i matchen
Odds: @1.78
Stake: 5/10 Units

Bet 3: Ciro Immobile att göra minst ett mål
Odds: @1.94
Stake: 5/10 Units

Rygga spelen här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn