Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dubbel Trubbel-måndag!

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Helgen ger oss vinster på vinster, och efter åtta raka gröna bockar siktar vi in oss på tvåsiffrigt! Ikväll spelas två fina matcher som jag valt att kombinera till en dubbel.

Speltips (1) - Eintracht Frankfurt VS Union Berlin:
Trots den något jämna ställningen i tabellen mellan dessa två lag, råder en stor klasskillnad och Eintracht Frankfurt ska inte har några större bekymmer att plocka med sig poäng här på hemmaplan. 21 poäng efter 11 hemmamatcher. Sex vinster, tre oavgjort samt två förluster. Absolut inte top notch, men heller inte uselt.

Truppen ser hyfsat stabil ut, och bortsett från senaste förlusten borta mot Dortmund, har man lyckats ganska bra på senare tid. En fin 5-0 seger mot Augsburg efter en stark prestation på hemmaplan mot Leipzig, där man går segrande ur matchen med 2-0. Vad som bör ses upp för är svensken i Union Berlin vid namn Sebastian Andersson, som gör en fantastisk säsong och nätar hela åtta gånger hittills. Pålitlig anfallare för Union, som de inte skulle klara sig alls lika bra utan.

Union Berlin står endast två poäng bakom Frankfurt, och kämpar generöst i Bundesliga efter deras uppflytt från andraligan. Däremot har man det extremt tufft på bortagräset, där man endast lyckats ta hem åtta poäng efter 11 spelade matcher. Två vinster, två oavgjort samt sju förluster. 11 gjorda mål och 21 insläppta.

Endast ett inbördes möte finns att räkna som relevant. Denna match hölls i höstas på Unions Berlins An der Alten Försterei, och avslutades 2-1 till Frankfurt. En sen reducering för Union gjorde att hoppet inte varade länge, och Frankfurt såg väldigt bekväma ut i mötet.

Ikväll bör det inte vara några större bekymmer för Frankfurt att plocka med sig poäng, och då oddset ligger enligt mig allt för högt på hemmalaget, kommer jag att plocka till mig dubbelchansen till kvällens dubbel!

Speltips (2) - Liverpool VS West Ham:
Liverpool! Årets blivande mästare! Stor succe för de röda i år, och på hemmaplan mot West Ham ska inte någon skräll kunna ske. Man vill behålla sitt orimligt stora rekord på hemmamatcher utan fölust, och har full fokus på att stänga ligan i år. Man har redan kvalificerat sig vidare till nästa års Champions League, så nu är det bara att behålla denna fina anda och fortsätta plocka hem poängen.

Med världens bästa anfall i toppen, där Sadio Mané, Roberto Firmino och Mohamed Salah gör jobbet gång på gång, är det väl egentligen bara en tidsfråga innan första bollen nätas här. Obesegrade än så länge i säsongen 2019/20, och endast en poängmiss mot Man United där man kryssade senast. Solklar vinst står på schemat ikväll!

West Ham finns det inte lika mycket positivt att tala om här. Sex raka ligamatcher utan vinst, och man placeras därför nu förtjänt ner på tredje sista plats i tabellen. Detta innebär nedflyttningszon, vilket man bör akta sig för. David Moyes har en tuff period framför sig med sitt West Ham. Inte nog med det, utan man har även haft vad som borde vara den allra tuffaste perioden för dem denna säsong nyligen, och den är inte klar ännu. 

Allt började mot Everton, där man trots allt lyckades få med sig ett poäng på hemmaplan. Därefter följer matchen mot Leicester City, förlust med 4-1, samt hemmaplan mot Liverpool. Även denna gick i förlust med 0-2. Kort paus från topplagen och man stod som hosts mot Brighton, där man inte lyckades behålla sin fina ledning med 3-0 och släppte till 3-3. Senast i veckan stod man på bortaplan mot Manchester City och förlorade med 0-2. Dessa extremt tuffa matcher börjar gå mot sitt slut, men först ska Liverpool mötas på bortaplan.

Jag tror man är totalt slut efter en period av tuffa matcher, och det kommer att bli extremt tufft ikväll. Liverpool är allt för starka, och spelar fotboll som om det vore en helt annan liga, många steg uppåt. Det solklara spelet här kommer självklart att ligga på Liverpool, med ett handikappsspel.

Bet: Eintracht Frankfurt 1X + Liverpool -1.0 AH
Odds: @1.50
Stake: 7/10 Units
Starts: 20.30 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn