Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Manchesterderby - United VS City

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Manchesterderby på schemat och vilken match det lär bli! Tuff rivalitet, där City lär leta efter lite revanch sedan senaste ligamötet då United tog hem bortasegern.

Speltips - Manchester United VS Manchester City:
Jättematch framför oss idag! Förutom att det är just ett derby finns det inte jättemycket som kan ge City så mycket motivation inför detta möte. City kan egentligen inte vinna ligan i år, och man har ett bra försprång mot Leicester. Andraplatsen känns säker och nu ställs man på bortaplan mot ett taggad och formstarkt United. 

United har haft ett par fantastiska matcher efter att Bruno Fernandes värvats in. Han har lyft hela laget, och fått samtliga spelare att faktiskt springa rätt, letat rätt och gjort mål. Fernandes lyckades själv spränga in två baljor senast mot Derby County i FA-cupen.

Manchester City ser som sagt inte sig själv vinna ligan i år, men det finns fortfarande mycket för dem att göra. I veckan tog de hem EFL-cupsegern mot Aston Villa, och fokuserar nu på FA-cupen där man under veckan tog sig vidare till kvartsfinalen. Däremot har det varit fullt ös för Manchestergästerna. Många veckor med två matcher inbokade under hela året än så länge, och redan på onsdag igen står man som gäster hos Arsenal. Lördag nästa vecka mot Burnley följt av Champions League-returen mot Real Madrid några dagar därefter. Det finns alltså mycket annat än ligan att fokusera på just nu, då CL och FA-cup bör vara i större fokus nu.

Man ställde upp med ett väldigt starkt lag i matchen mot Derby County i veckan, och man bör vara något tröttare än vnligtvis när man spelat ett så fullspäckat schema det senaste.

Manchester United ligger endast ett poäng bakom femteplatsens Wolverhampton samt tre poäng bakom fyran Chelsea. En Champions League-plats är inte alls långt borta nu, och man har lyckats vända den tråkiga trenden ordentligt. När Rashford försvann kändes det väldigt tufft, men man har lyckats få till ett väldigt bra anfall ändå, och inte minst ett väldigt bra mittfält. 

Idag är det viktiga poäng på spel för United. Spelstilen mot starkare lag som City passar United allra bäst. Man behöver backa tillbaka med laget för att fokusera på snabba kontringar och vändningar i spelet. Det har inte fungerat jättebra mot de något sämre lagen, där man behövs hålla mycket boll och hålla mer strukturerade och långsama anfall. Denna match passar dem perfekt.

Jag kommer att spela på fördel Manchester United idag. Handikappsspel på hemmalaget ligger väldigt bra i odds här. Två spel placeras!

Bet: Manchester United +1.0
Odds: @1.68
Stake: 6/10 Units
Starts: 17.30 CET

Bet 2: Manchester United +0.5
Odds: @2.20
Stake: 4/10 Units
Starts: 17.30 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn