Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

League One Action - Burton Albion VS Bolton

av Lisandro Mare| Fotboll, England - League One
En bra helg i bagaget och vi går in i en ny vecka med nya möjligheter! Kvällens första tips hittas i engelska League One. Vidare mot Champions League går vi inom kort!

Speltips - Burton Albion VS Bolton:
Burton är ett starkt lag som trots sin svaga position i tabellen ändå lyckats försvara sig bra och hota de flesta lag i ligan. Tråkig svacka det senaste där man bara lyckas lösa en vinst från de senaste nio spelade matcherna. Coach Nigel Clough och hans lag har inte haft några större problem med att just göra mål, då man nätat i 11 av de 12 senaste matcherna. Problemet har varit i försvaret som inte alls fungerat som man velat.

Däremot har det sett allt bättre ut på just hemmaplan det senaste, vilket är en stor fördel till kvällens spel. Jag tror att Burton definitivt har vad som krävs för att komma ut med tre poäng här. Man har utan tvekan en bättre offensiv kraft, och det kommer att visas tydligt. Jag tror på en match med ganska många mål i, säg 3-1?

Bolton har inte jättemycket att komma med här. Det har man inte haft under större delen av säsongen heller. Måltorka, med endast ett gjort mål från de senaste fem spelade matcherna. Bortastatistiken talar itne heller så gott om Bolton, som endast har en rak seger på bortaplan efter 16 spelade. Två oavgjorda och resten, 13, förluster.

Kvällens speltips landar utan tvekan på hemmalaget, som ändå får ett hyfsat odds med sig. Det är upp till lagens offensiva krafter idag, då inget utav dem har något större att komma med defensivt. Jag tror på en matchbild där Burton får hålla mycket boll och anfalla, något som inte Bolton bör klara av.

Bet: Burton att vinna matchen
Odds: @1.50
Stake: 6/10 Units
Starts: 20.45 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn